- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iOS alkalmazások
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moon70
tag
válasz
Mela Kehes #3053 üzenetére
Nekem 10$-os utángyártott kínai van, a feloldással semmi gondom, inkább az anyagminőséggel...
-
Moon70
tag
Egy banális kérdés, friss vagyok még nagyon e témában :
minap kaptam meg az e-bay-ról rendelt dokkoló-töltőt, iTunes felismerte, megy a töltés is, de zenét, hangokat csak a line-out kimenetén kapok, a beépített hangszóróján nem.
Ez így normális, vagy a dokkolóm lenne vacak? -
Moon70
tag
Egy ipad2 új, lelkes felhasználója lettem és egy gyors, sokoldalú videólejátszó progit keresek.
Eddig kettőt próbáltam ki:- AVPlayer HD : streamelt anyagokat lejátszani nem tud, magyar feliratokat, ékezetket nem kezeli jól, viszont szépen viszi a 720P-s MKV-ket is !
- Goodplayer : stremelni lehet vele, 720P-t akadozva viszi ( akár letöltve, akár streamelve ), feliratokat viszi ( streamelve nem )
Tudtok ajánlani egy olyat, mely megbírkózik a feliratokkal is, 720P-vel is ? Ja, és nem ártana, ha tudna NAS-ról, PC-ről ( SMB/CIFS) lejátszani vidókat.
-
Moon70
tag
válasz
Totheground #1517 üzenetére
Szia, a CanKnockDown volt az, melyre szeretném vissza az aktiválást. A játék menüjéből vásároltam. Az esetleg elképzelhető, hogy a mentésem még a vásárlás előtt volt és restore-val a DEMO-t hozta vissza...
-
Moon70
tag
Sziasztok, még kezdő vagyok, pár napja van még csak ipadom.
Tapasztaltabb felhasználóktól szeretném megkérdezni,hogy hogyan tudom az icloudból visszamentett rendszer egyes programjait "megvásárolt" státuszba tenni?Az történt ugyanis, hogy két kifizetett játék a visszaállítás után demóként működnek.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Apple második generációs táblagépe vékonyabb és erősebb lett, ráadásul kamerát is kapott. Forradalom nem történt.
- Samsung S22+ telefon tokok
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest