- Fotók, videók mobillal
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One mobilszolgáltatások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Redmi Note 7 - nota bene
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
manchester85
veterán
válasz
parandroid #345 üzenetére
Nem erről volt szó. Hanem arról, hogy szerinte "semmi értelme". És attól, hogy nekem nincs szükségem valamire, még eljátszhatok egy termék használhatóságának gondolatával. Más is leírta már, hogy tegyük fel az ő életmódjába beleilleszthetetlen termék, amit el tudok fogadni, meg tudok érteni.
Egyébként azóta módosította a hozzászólását, mint mikor még elkezdtem írni a sajátomat.
Már nem emlékszem pontosan, hogy a "számomra" szó benne volt-e a hozzászólásában, mikor írta, de ha benne is volt, akkor is kétértelmű a dolog.
Számomra semmi értelme= 1. szerintem semmi értelme 2. az én életmódomba beleillesztve semmi értelme.
Az utóbbival egyetértek, ezt mindenkinek joga van leírnia, és elfogadható álláspont, ismervén az iPadet, mint használati eszközt.
Természetesen te semmiképp nem vagy ősember, és az se, aki számára (mint életmód) ez semmire nem használható. De aki számára (vélemény) ez egy semmire se használható eszköz, az viszont igen, ami nem egyenlő azzal, hogy számára, mint életvitel, értelmetlen eszköz. Viszont mikor írtam, még nem volt kiemelve a "számomra", arra nem emlékszem, hogy le volt-e egyáltalán írva, azt meg nem tudom megítélni, hogy milyen értelmezésben írta, ha ott volt már akkor. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Apple második generációs táblagépe vékonyabb és erősebb lett, ráadásul kamerát is kapott. Forradalom nem történt.
- Villanyszerelés
- Kézilabda topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5410 - i5-560M I 4GB I 250GB I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest