Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• manchester85

veterán

válasz parandroid #345 üzenetére

Nem erről volt szó. Hanem arról, hogy szerinte "semmi értelme". És attól, hogy nekem nincs szükségem valamire, még eljátszhatok egy termék használhatóságának gondolatával. Más is leírta már, hogy tegyük fel az ő életmódjába beleilleszthetetlen termék, amit el tudok fogadni, meg tudok érteni.

Egyébként azóta módosította a hozzászólását, mint mikor még elkezdtem írni a sajátomat. :)

Már nem emlékszem pontosan, hogy a "számomra" szó benne volt-e a hozzászólásában, mikor írta, de ha benne is volt, akkor is kétértelmű a dolog.

Számomra semmi értelme= 1. szerintem semmi értelme 2. az én életmódomba beleillesztve semmi értelme.

Az utóbbival egyetértek, ezt mindenkinek joga van leírnia, és elfogadható álláspont, ismervén az iPadet, mint használati eszközt.

Természetesen te semmiképp nem vagy ősember, és az se, aki számára (mint életmód) ez semmire nem használható. De aki számára (vélemény) ez egy semmire se használható eszköz, az viszont igen, ami nem egyenlő azzal, hogy számára, mint életvitel, értelmetlen eszköz. Viszont mikor írtam, még nem volt kiemelve a "számomra", arra nem emlékszem, hogy le volt-e egyáltalán írva, azt meg nem tudom megítélni, hogy milyen értelmezésben írta, ha ott volt már akkor. Ennyi. :U

Új hozzászólás Aktív témák