Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel topik
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
plus44
veterán
Nem hallgattam még EZT a JBL-t...súlyos problémák vannak itt. Érdekes, nem válaszolsz az általam felvetett problémákra, csak marhaságokat bedobsz, ami nem is kapcsolódik ahhoz, amiről én beszélek. Nekem feleslegesen ne húzd a dolgot. Meggyőzni nem fogsz, de ha vitatkozni sem tudsz, akkor hagyjuk az egészet. Részemről zártam.
-
plus44
veterán
Átlátod az ehhez a szegmenshez és árkategóriához tartozó összes készüléket, hogy ki mered jelenteni, nincs jobb ennél? Itt nem nekem kellene példákkal felhozakodnom, hanem neked, hogy ki mersz jelenteni ilyeneket...
Az élettapasztalatról meg csak annyit, hogy ehhez mondjuk speciel semmi közöd, másrészről pedig megfordult már elég készülék (legyen az telefon, szórakoztatóelektronika, tb.) a kezemben ahhoz, hogy eldöntsem magamnak, hogy mitől mit várhatok. Én egy szóval nem mondtam, hogy rossz a JBL. Ahhoz pedig nem kell lángésznek lenni, hogy felfogd, ha a mikró elnyomja a hangját, akkor az nem épp jó, de lehet, hogy valaki a mikró mellett kihallja ennek a csodás hangját, abban az esetben én kérek elnézést...(minden további esetben pedig nem!)
-
plus44
veterán
...és sasa134: Szövegértelmezés: Nem azt mondtam, hogy a JBL szar, hanem hogy ez ennyiért nem jó nekem. Több ponton is bukik az, amit ti beszéltek. Egyrészről én magamról beszélek, másrészről pedig, mint mondtam, senki nem szólta a JBL-t, csupán ez a két terméke 100%, hogy nem éri meg az árát a teszt alapján (igaz, ezeket nem hallottam). Az meg hogy ennyiért nincs jobb, nem kicsit túlzás állítani...
-
plus44
veterán
-
plus44
veterán
Ezek elég gyenge eresztések.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az On Tour XT és az On Stage Micro II közös tulajdonsága, hogy repülő csészealjnak néznek ki. Pedig hangszórók.
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest