- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Csak ezekben az országokban lesz kapható az S25 Slim
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Nagyot fejlődhet a Galaxy Ultra periszkópos kamerája
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Úszni lehet az ultravékony Oppo/OnePlus hajlíthatóval
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
plus44
veterán
Nem hallgattam még EZT a JBL-t...súlyos problémák vannak itt. Érdekes, nem válaszolsz az általam felvetett problémákra, csak marhaságokat bedobsz, ami nem is kapcsolódik ahhoz, amiről én beszélek. Nekem feleslegesen ne húzd a dolgot. Meggyőzni nem fogsz, de ha vitatkozni sem tudsz, akkor hagyjuk az egészet. Részemről zártam.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
plus44
veterán
Átlátod az ehhez a szegmenshez és árkategóriához tartozó összes készüléket, hogy ki mered jelenteni, nincs jobb ennél? Itt nem nekem kellene példákkal felhozakodnom, hanem neked, hogy ki mersz jelenteni ilyeneket...
Az élettapasztalatról meg csak annyit, hogy ehhez mondjuk speciel semmi közöd, másrészről pedig megfordult már elég készülék (legyen az telefon, szórakoztatóelektronika, tb.) a kezemben ahhoz, hogy eldöntsem magamnak, hogy mitől mit várhatok. Én egy szóval nem mondtam, hogy rossz a JBL. Ahhoz pedig nem kell lángésznek lenni, hogy felfogd, ha a mikró elnyomja a hangját, akkor az nem épp jó, de lehet, hogy valaki a mikró mellett kihallja ennek a csodás hangját, abban az esetben én kérek elnézést...(minden további esetben pedig nem!)
-
plus44
veterán
-
plus44
veterán
...és sasa134: Szövegértelmezés: Nem azt mondtam, hogy a JBL szar, hanem hogy ez ennyiért nem jó nekem. Több ponton is bukik az, amit ti beszéltek. Egyrészről én magamról beszélek, másrészről pedig, mint mondtam, senki nem szólta a JBL-t, csupán ez a két terméke 100%, hogy nem éri meg az árát a teszt alapján (igaz, ezeket nem hallottam). Az meg hogy ennyiért nincs jobb, nem kicsit túlzás állítani...
-
plus44
veterán
Cikk?... Az első elég gyenge hangminőség szempontjából, ahogy írva is vagyon, a második már kissé jobb, de 25k-t nem adnék egy ilyen cuccért, aminek a hangminősége nem üti meg (az általam felállított) mércét. Oké, lehet, hogy valakinek megfelel, de ennyiért? Kizárt...
-
plus44
veterán
Ezek elég gyenge eresztések.
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Építő/felújító topik
- Külpolitika
- Milyen SSD-t vegyek?
- Gitáros topic
- Befutott a PCI Express 7.0-s szabvány 0.7-es revíziója
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- További aktív témák...