- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
plus44
veterán
Átlátod az ehhez a szegmenshez és árkategóriához tartozó összes készüléket, hogy ki mered jelenteni, nincs jobb ennél? Itt nem nekem kellene példákkal felhozakodnom, hanem neked, hogy ki mersz jelenteni ilyeneket...
Az élettapasztalatról meg csak annyit, hogy ehhez mondjuk speciel semmi közöd, másrészről pedig megfordult már elég készülék (legyen az telefon, szórakoztatóelektronika, tb.) a kezemben ahhoz, hogy eldöntsem magamnak, hogy mitől mit várhatok. Én egy szóval nem mondtam, hogy rossz a JBL. Ahhoz pedig nem kell lángésznek lenni, hogy felfogd, ha a mikró elnyomja a hangját, akkor az nem épp jó, de lehet, hogy valaki a mikró mellett kihallja ennek a csodás hangját, abban az esetben én kérek elnézést...(minden további esetben pedig nem!)
“This is where the road crashed into the ocean...”
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amazon Kindle
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest