Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
plus44
veterán
Átlátod az ehhez a szegmenshez és árkategóriához tartozó összes készüléket, hogy ki mered jelenteni, nincs jobb ennél? Itt nem nekem kellene példákkal felhozakodnom, hanem neked, hogy ki mersz jelenteni ilyeneket...
Az élettapasztalatról meg csak annyit, hogy ehhez mondjuk speciel semmi közöd, másrészről pedig megfordult már elég készülék (legyen az telefon, szórakoztatóelektronika, tb.) a kezemben ahhoz, hogy eldöntsem magamnak, hogy mitől mit várhatok. Én egy szóval nem mondtam, hogy rossz a JBL. Ahhoz pedig nem kell lángésznek lenni, hogy felfogd, ha a mikró elnyomja a hangját, akkor az nem épp jó, de lehet, hogy valaki a mikró mellett kihallja ennek a csodás hangját, abban az esetben én kérek elnézést...(minden további esetben pedig nem!)
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest