- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Sony Xperia XZ1 Compact - izomkocka
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
iipenwin
csendes tag
Az On tour remek kis cucc bárki bármit is mond.
Kb fél éve pörög az iPod classicom egy ilyen ketyerén, nagyon silány körülmények között.
Színpadtehnikai cuccok felépítéséval bontásával foglalkozom, nagy teljesítménnyel. A roadok fülkéjében és a színpadok alatt egyfolytában szól az iPod ezen keresztűl és remek a hangminőség. Nem vagyok iPhone tulaj és Alma buzi. Ennyi pénzért viszont remek választás volt a részünkről. -
zsolidodd
senior tag
válasz #19617792 #25 üzenetére
Tényleg nem tud komoly hangzást, azt a 600 Wattos erősítőm, meg a külön mély, közép, magas ládáim tudják. Csak az kicsit több áramot fogyaszt, nem hordozható, nem tölti a telefonomat, és még helyigényes is. Ja, és nem is 20K-t ér.
Egyébként érdemes meghallgatni, mint azt már írták páran. Bár aki kipróbálás nélkül fikáz valamit, az valószínűleg nem túl objektív. Aki meg nem objektív.... -
Tibor_560sec
aktív tag
válasz #19617792 #25 üzenetére
Körülbelül így gondolom én is +1
besk23:Szociális háttértől függetlenül értettem "hogy akinek telik ..." aki vesz Iphone-t az minden további nélkül nyugodt szívvel fog ilyen dokkolót is vásárolni hozzá szerintem ...
A döntés csak rajtunk áll ... szükségem van rá / nincs szükségem rá ...
Ne játszd el a bizalmad , főleg előttem !™
-
törölt tag
Aki iPhonet vesz, annak ilyen kütyük is kellenek, ami nem túl jó, de legalább jó drága.
Ez a JBL szett nem ér annyit, amibe kerül. Azon kívül szép, mit tud? Komoly hangzást egy ilyen csöpp szettől nem lehet várni. Annyit, hogy vezeték nélküli, amivel sokra megy vele az ember, ha zenét akar hallgatni. Zenére sokkal értelmesebb megoldás egy normális mini hifi + 3.5 mm jack kábel...
-
besk23
tag
válasz Tibor_560sec #22 üzenetére
Persze, hiszen aki iPhone-t vesz az csak kőgazdag lehet. Amúgy ez egy iPod dock is.
@ Nokia Lumia 1520 Black @
-
ROBOTER
addikt
AAA és 2500mAh?? Vagy úgy kell érteni, hogy arról is megy de ti AA- t tettetek bele?
[ Szerkesztve ]
-
Tibor_560sec
aktív tag
Akinek iphone-ra telik annak szerintem ilyenre is fog ...
Ne játszd el a bizalmad , főleg előttem !™
-
sasa134
addikt
Utolsó hozzászólás - esküszöm.
Mekkora gáz már, hogy nem hallottátok, meg hangrendszerekhez hasonlítjátok ezeket. Pont ez a baj! Az objektivitás hiánya. A jó hangzásnak NINCS abszolút értéke - csak összehasonlítva érdemes vizsgálni ezeket. Ne hangrendszerekhez hasonlítgassuk már ezeket, könyörgöm. Mutassatok ilyen méretű, kompakt iPod dokkolót, ami így szól.
Nem tudtok.
Pont.Jah még annyi - talán nem véletlenül kerülnek annyibe azek a cuccok,amennyibe. AZ emberek ugyanis megveszik. Sőt mitöbb, szeretik őket. Én is szeretem az enyémet - mert csúcs hifit hallottam már, meg fasza sztereót , de az más szint. Nem is 25-40 ezer. És nem fér el a farzsebedben (kis túlzás.)
Nah megyek , hallgatok egy kis zenét a JBL on time 200id-n, szeretem az ilyen szar dolgokat...
Avanti Roma
-
titán
Bocs, de szerintem a JBL logó nem ad ki hangot magából, én sem hallottam még egyiket sem szólni.
Hallottam viszont már egy csomó hangrendszert (nem logót), eleget ahhoz, hogy ki merjem jelenteni, hogy egy ilyen teknőből, mint ezek nem lehet rendes hangot kicsiholni. Szar hangút meg lehet olcsóbban is kapni, és azon sem fog szólni a JBL logó (mert lefelejtették róla).
De egyébként a minap olvastam egy érdekes cikket arról, hogyan butítja az ipod (és persze a többi mp3 lejátszó) a jelen korosztály zenei hallását, aminek folyományaként a legnagyobb fosról is képesek azt hinni, hogy zseniális.
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
plus44
veterán
Nem hallgattam még EZT a JBL-t...súlyos problémák vannak itt. Érdekes, nem válaszolsz az általam felvetett problémákra, csak marhaságokat bedobsz, ami nem is kapcsolódik ahhoz, amiről én beszélek. Nekem feleslegesen ne húzd a dolgot. Meggyőzni nem fogsz, de ha vitatkozni sem tudsz, akkor hagyjuk az egészet. Részemről zártam.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
plus44
veterán
Átlátod az ehhez a szegmenshez és árkategóriához tartozó összes készüléket, hogy ki mered jelenteni, nincs jobb ennél? Itt nem nekem kellene példákkal felhozakodnom, hanem neked, hogy ki mersz jelenteni ilyeneket...
Az élettapasztalatról meg csak annyit, hogy ehhez mondjuk speciel semmi közöd, másrészről pedig megfordult már elég készülék (legyen az telefon, szórakoztatóelektronika, tb.) a kezemben ahhoz, hogy eldöntsem magamnak, hogy mitől mit várhatok. Én egy szóval nem mondtam, hogy rossz a JBL. Ahhoz pedig nem kell lángésznek lenni, hogy felfogd, ha a mikró elnyomja a hangját, akkor az nem épp jó, de lehet, hogy valaki a mikró mellett kihallja ennek a csodás hangját, abban az esetben én kérek elnézést...(minden további esetben pedig nem!)
-
Jhonny06
veterán
"Az meg hogy ennyiért nincs jobb, nem kicsit túlzás állítani"
Akkor mutass, mert ezek eddig csak üres szavak.
"Én a tesztből és némi élettapasztalatból indulok ki"
Az kevés. A tesztben sem hallod, hogy hogyan szól. Az, hogy kinek mi szól jól meg erősen szubjektív. Ez az az elektronikai cikk, ahol nem lehet egy tesztre hagyatkozni. Élettapasztalat? Mivel kapcsolatban? Ugyan már..
[ Szerkesztve ]
-
plus44
veterán
-
sasa134
addikt
Köszi, de tudok szöveget értelmezni. De ami a mégjobb: én csak olyanról írok véleményt, amit láttam/hallottam/használtam. Veled ellentétben. De ugye sokkal könnyebb fikázni dolgokat ahelyett, hogy utánajárnánk...
Ha Neked nem kell egy ilyen, nem tetszik, vagy drágállod: megértem. De azt, hogy hallgatás nélkül leszarozunk valamit - azt nem tudom elfogadni.
Avanti Roma
-
plus44
veterán
...és sasa134: Szövegértelmezés: Nem azt mondtam, hogy a JBL szar, hanem hogy ez ennyiért nem jó nekem. Több ponton is bukik az, amit ti beszéltek. Egyrészről én magamról beszélek, másrészről pedig, mint mondtam, senki nem szólta a JBL-t, csupán ez a két terméke 100%, hogy nem éri meg az árát a teszt alapján (igaz, ezeket nem hallottam). Az meg hogy ennyiért nincs jobb, nem kicsit túlzás állítani...
-
titán
Egy újabb hulladék a hulladéktárolóba.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
plus44
veterán
Cikk?... Az első elég gyenge hangminőség szempontjából, ahogy írva is vagyon, a második már kissé jobb, de 25k-t nem adnék egy ilyen cuccért, aminek a hangminősége nem üti meg (az általam felállított) mércét. Oké, lehet, hogy valakinek megfelel, de ennyiért? Kizárt...
-
zsolidodd
senior tag
Nekem volt Micro I-em és II-m is. Az elsőhöz járt jack kábel, tok, mindenféle dokk adapter, és volt rajta line out is, ami hasznos lehet, mert így rá lehetett kötni másik hangszórót is. Most II-m van, erről hiányzik a line out, és egy db iPhone adapteren kívül semmi sem jár hozzá.
A hangzás szerintem nagyon jó a méretéhez képest, és szerintem a mélyek is rendben vannak (bár ez teljesen szubjektív). Aki eddig hallotta, azt mondta, hogy milyen jól szól, főleg a méretéhez képest. -
b4zsi-
őstag
nagyon jó kialakítás...könnyen magaddal viheted. Milyen jó már , hogy pincebulira nem kell magaddal vinned minden kábeles hangfalszettet...
-
sasa134
addikt
Jó cucc az összes JBL dokkoló - nem egészen értem a kis On stage micro kritikáját. Amikor először meghallottam, nem akartam elhinni, hogy ilyen hangok jönnek ki egy ekkora kis "izéből". Szerintem remek cucc, szállodai szobába, aki sokat utazik, konyhába, fürdőbe - tökéletes dokkoló. Tölti is az iPod-ot, távirányítós, klassz.
On Tour XT-t nem hallottam de biztosan erősebb a hangzása mint a Micronak. Jómagam egy On Time 200ID-t tartok itthon és nagyon meg vagyok elégedve vele. Eddig akárki hallotta, odavolt érte. Ébreszt az iPod, FM rádiós, távirányítós stb stb Nyilván nem éri meg az árát. De marha jó cucc, ennyi.
Avanti Roma
-
plus44
veterán
Ezek elég gyenge eresztések.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LEGO klub
- Elemlámpa, zseblámpa
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- Politika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- samsung galaxy s23 ultra kifogastalan 2026 12 ho-ig sestore garancia plusz 2 tok 30 ezer ertekben
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest