Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Kihívót kap a Red Magic?
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bocs, de szerintem a JBL logó nem ad ki hangot magából, én sem hallottam még egyiket sem szólni.
Hallottam viszont már egy csomó hangrendszert (nem logót), eleget ahhoz, hogy ki merjem jelenteni, hogy egy ilyen teknőből, mint ezek nem lehet rendes hangot kicsiholni. Szar hangút meg lehet olcsóbban is kapni, és azon sem fog szólni a JBL logó (mert lefelejtették róla).
De egyébként a minap olvastam egy érdekes cikket arról, hogyan butítja az ipod (és persze a többi mp3 lejátszó) a jelen korosztály zenei hallását, aminek folyományaként a legnagyobb fosról is képesek azt hinni, hogy zseniális.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az On Tour XT és az On Stage Micro II közös tulajdonsága, hogy repülő csészealjnak néznek ki. Pedig hangszórók.
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Házimozi belépő szinten
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Politika
- Kihívót kap a Red Magic?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024)- M3, 16GB/256GB (MC8K4MG/A) 8 Ciklus Éjfekete - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest