Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
na jól van kedves imamalom, hajtogasd továbbra is a dolgaidat, ennek így semim értelme, és nem is éppen szórakoztató
meggyőznöd nem sikerült, és remélem a bíróság is képes lesz józanul dönteni a kérdésben, és helyére teszik ezt a mizériát. elég vacak az EU ilyen kirakatperek nélkül is, nem kell az ilyesmi ide. -
törölt tag
ez rendben van, én is így állnék neki, nade mégis milyen igazán egyedi kinézetet tudsz varázsolni egy darab kijelzőből és a köré húzott 1-2 cantis keretből álló készüléknek?
itt fekszik előttem a Xoom, és szerintem nem hasonlít az ipad-ra annyira, hogy össze lehessen keverni őket. még akkor sem lehetne, ha nem lenne rajtuk felirat. a szoftver sem hasonlít, meg úgy általában semelyik része. -
törölt tag
igen, csak a helyzet az, hogy nem minden olyan fekete-fehér, mint a a piroson áthajtás. a közúti szabályok általában üdítő kivételt képeznek, mert nem jogászok írták őket, hanem értelmes emberi lények
egyébként továbbra sem tudok azonosulni a dologgal, hogy egy olyasmit le lehessen védeni, amit kb egy perces nézegetés után tökéletesen le lehet másolni. mondjuk egy Lamborghini az tényleg formaterv, és tényleg elhiszem óla, hogy milliókat öltek a fejlesztésébe, szélcsatornában tesztelték a formát, stb. egy ilyen tableet, akármennyire is fáj ez az almának, 5 perc alatt összehoz bárki, aki nem tökéletesen ügyetlen. ennyi erővel húzok egy egyenes vonalat, és levédetem, mint formatervezési eljárás, így innentől mindenki perkálhat, aki alkalmazza. -
törölt tag
ja, ezért kell őket egyesével beperelni, mert szerencsére nem lehet általánosítani egy perből még. mondjuk felőlem már betilthatják, megvettem a sajátom, csak nem fogják elvenni
egyébként nem tudom hogyan tudsz bólogatni az ilyesmihez... teljesen nyilvánvaló, hogy ha találna rá valamilyen lehetőséget, akkor betiltaná az összes konkurens céget, mert neki nyilván úgy érné meg. azért kellenek értelmes törvények, meg gazdasági felügyelőszervek, hogy ilyen ne fordulhasson elő. jelen eseben az EU jogrendszere is éppen azt bizonygatja, hogy mennyire szarul van megalkotva, eddig szerencsére az csak amcsikon röhögtünk, hogy micsoda hülyeségeket meg lehet ott tenni. -
törölt tag
lehet, hogy ezt is meg tudják 15 oldalban fogalmazni, de minél pontosabban határozák meg, hogy mit védenek le, annál kevesebb esély van rá, hogy például a Xoom beleessen a hasonmások körébe.
egyébként te sem veheted azt biztosra, hogy egy ilyen döntés teljesen tárgyilagosan született. nyilván nem véletlenül pont erre a bíróságra vitték az esetet, ahogy arra utaltak valamelyik ezzel kapcsolatos cikkben is. -
törölt tag
tehát tfh Kis János bejegyeztet egy új sportágat, mondjuk a távolfingást, és egyetlen versenyzőként királynak érzi magát. aztán megjelenik még néhány srác a porondon, akik szeretnének vele versenyezni, erre KJ felháborodik és bírósághoz fordul, hogy mit képzelnek ezek, rontják az ő nyerési esélyeit, mert versenyezni mernek vele, és mindezt ugyanolyan formájú fenékkel teszik!!
egyébként pedig az ilyen esetekre kellene egy józan ítélőképességű szervezet, mondjuk a piaci versenyt felügyelő hatóság, akik megtiltanák, hogy olyan általános dolgokat le lehessen védetni, amivel ellehetetlenítik a versenyt, vagy ha valahogy véletlenül átcsúszott a szabadalmi bizottságon, akkor semmisítsék meg az ilyen védjegyeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hobby elektronika
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe gar
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 27% Számlával! HP EliteBook 845 G8! Ryzen 5 PRO 5650U, 16GB RAM, 256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged