- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acélfarkas
őstag
-
Acélfarkas
őstag
Sajna teljesen igazad van. A magyar piac annyira kicsi, hogy a gyártók szemszögéből nézve nem releváns foglalkozni vele. A 23-as hozzászólásomat nem a magyar piacra értettem, hanem nagy általánosságban. Viszont ha tényleg drágább gyártani a doubleshot ABS-t, mint a PBT-t, akkor akár kukázhatnák is, amilyen ótvar mostanság. Hosszabb távon valszeg a verseny miatt ez lesz a sorsa.
-
-
Acélfarkas
őstag
válasz
#72042496 #13 üzenetére
A kupak anyagvastagsága is gyengus /alig vastagabb a tejfölös doboznál/ +festet. 1-2 hónap után nagyon gyakran már el kezd róla kopni a festék, felfedve a gomb valódi alapszínét. A túlzott igénybevételt is nehezebben bírják ezen kívül/játék, napi rendszeres munka/. Az ilyen billentyűzetek a tipikus ott spórolunk, ahol lehet kategória. Én hosszú évekre veszek perifériát, aminél szeretem ha évek után is rendesen nézz ki és jól működik.
Egyszer beruháztam kíváncsiságból a Roccat Isku billentyűzetbe, ami hasonló kupakos. Másfél hónap után már kopott le a festék. Ment vissza garanciába a pénz visszakérésével. -
Acélfarkas
őstag
"A billentyűzeten lévő gombok a cserekupakokhoz hasonlóan egyszerű, mártásos technikával feketére festett, ABS-ből készült darabok" és "nem spóroltak sem az anyaghasználaton,". Ez a 2 számomra durván üti egymást. Ez a billentyűzet még féláron se kéne.
#6 Thome: +1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fujifilm X
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen processzort vegyek?
- Google Pixel topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-4TB NVME SSD! GAR/SZÁMLA!
- XPS 15 9520 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX 3050Ti 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 - prémium garanciával!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged