- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 8300 mAh, maradhat?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
m@xsys
senior tag
És még miket lehet látni Budán és belvárosban, 52000 Ft Nike egyes tiniken és még sorolhatnám. De ha ez kell neki- legyen boldog. Igaz napokat töltenek a plázákba a gyerekek és szülőket napokig nem is látják. Persze ez nem általános.
Az itt lakó külföldiekről nem is beszélek. Elég csak bemenni az IBS-be és körülnézni, hány apple cuccot használnak a tanulók.
Mikor én az iP4-t vettem, ott volt egy anyuka, aki a fiának vette aki 16 éves volt és 12ezer Ft csomagba az iP4-t.
Szóbaelegyedtünk, kiderült, h kutató valamelyik intézetbe és meg akarja lepni a fiát, mert bele van bolondulva a gyerek az apple cuccba.
iP4 egy tömegtermék, ami kb 30% túl van árazva. -
Jacak
senior tag
Jól jutottam hozzà,s vadonat újonnan,ennyi,ezért is ez lett.
Persze,nem v.ok buta,ha jobban alakulnak az anyagiak majd egyszer,jobbat nézek ki,de mindenképp droidosat.Mondhat mki,amit akar,nekem ez bejön.S igen,én is észrevettem,h. a mai gyerekek igen komoly gépekkel játszanak soxor,ám ez az esetek többségében nem fed valódi igényeket ám...
-
Jacak
senior tag
Igen,nem tudok,ez igaz; de amit Te írtál,nevezetesen,h. a 'drágább készülékek elméletben jobbak',nos,ebben engem nem a 'jobbak' -szó fogott meg inkább,hanem az 'elméletben'.
Nézd,igyekszem nem a fújolás,v. a platform-,ill. márka-fanság felé orientálódni,s a mondandóm abszolút nem is fogom ezirányba vinni,de (konkrét típusokat nem említve) annyit megemlítek,h. kb. 5 évig S60-nal toltam.Kihasználtam,amennyire lehetett,s itt nem játékokra,v. telefonálásra,sms-ezgetésre,néha egy kis wapozgatásra,meg telefonmutogatásra ('nézd csak,nekem milyen telóm van!') gondolok,hanem arra pl.,h. sokszáz alkalmazást próbáltam ki,s használtam ezek közül folyamatos,napi szinten,maximálisan a saját szájízemre alakított telón.Nem csak éppenh. 1-2 progit használva,mint sok emberke.Lényeg a lényeg,ami nekem fontos: -testreszabhatóság,hadrafoghatóság.Nem a kivagyizás,a 'figyu,nekem titániumborítású a telóm!'-stílus.A telefon mindennapi használati eszköz,nem kegytárgy.S ha olyan képességei vannak,amik bámulatraméltóak ugyan,de nem kihasználhatóak (netán Dolby System,5.1-es hangzás,többgigahertzes proci,egyéb nyalánkságok,most csak mondtam pár baromságot) ,akkor meg tényleg csak 'haverpukkasztónak' jó.Nekem napi szinten kell a multitask,a sokférőhelyes copy/paste,stb.,de annak is tudok örülni,h. ezek,és sok más,jól kihasználható funkció mellett még egy eléggé egyben is lévő telóm van,ez nem nyöszörög,nem ropog,stramm kis gép,ezt már pusztán azért is írtam le,mert írtad,h. egy drágább gép elméletben mindenben jobb.Jó,sokaknak hülyén hangozhat,de szerintem az sem mindegy,h. a mindennapokban h. bírja a strapát a teló,mert sok drágább típusról még ez sem mondható el,annyira gagyiul vannak összerakva.
-
moonman
titán
"amig tolt a "hatterben" a vissza gombal vissza lepek a greadr alkalmazasba, na itt varhatok min 3mp-t."
persze, mivel nincs 3rd party multitask, teljesen újra kell indítani az alkalmazást.
NoDo-val ez sokkal gyorsabb, a Mango meg ugye hozza a taskváltót, tehát a probléma meg fog szűnni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- Hegesztés topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Proxmox VE
- PlayStation 5
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- 8300 mAh, maradhat?
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest