- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
johny dragon
aktív tag
Egyetértek, ízlés kérdése, hogy melyik a legjobb a három (iOS, Android (abból melyik?), WP7)féle felület közül, de azért egyértelműen kijelenthető, hogy a WP7 bőven a használható kategórián belül van (szerintem jó), és az alap Android felületnél sokkal szebb (szerintem).
-
Brutális eb
addikt
Részbölcsesség ha nagyon akarom bármelyik rendszerre ráhúzható.
Integra
"szerintem ez nem is lenne baj, ha pár zseni olyat katyvasztana ami felérne az ios meg a wp7 sebességével és finomságával"Könyörgöm mihez képest marad alúl egy komolyabb droidos készülék sebességben?
Hogyan lehet ezt mérni?
Teljesen mások ezek a platformok nem lehet releváns eredményt kihozni.
Finomság?
Mire gondolsz?
Mindegyik cuccnak megvan az előnye és a hátránya soha nem értettem a csak az egyiket istenítőket.
Legjobb lenne ha mindenki használná amit választott és nem a többi rendszert fricskázná keresné a gyengéit ráadásúl ilyen megfoghatatlan imdokokkal.Ez a topik is csak a fanfröcsögésről fog szólni.Kár érte.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest