Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
gombsadi
aktív tag
Oke amit irtal, nincs ezzel semmi gond. Csak az elvarasok! Ahogy feljebb is irtak(meg mas topikokban), 100 000 huf erteku telefontol nem azt varjak, amit sok esetben nyujt.
Azt megertem en is, ha valaki azt varja a penzeert elmeletben kapnia kellene, es adott esetben ki is hasznalja, de az elmelet azert elmelet mert a gyakorlat nem igy mukodik. Semmi baj nincs a te droidos keszulekeddel, az a fo, hogy elegedett vagy vele. Csak ha magambol indulok ki, a rezisztiv kijelzo kapasbol kiesett. Solszor meg a kapacitiv is gyenge a nagy ujjaimnak, pedig korabban, meg nehany evvel ezelott a pda telefonok koraban az volt csak. A processzor is keves lenne nekem, na nem a flash miatt, es nem is a need for speed pro street miatt
, nekem ez az elsodleges eszkozom, internetes stb. Nincs notebookom, mert nem erzem szukseget, de egy tablazat, netan pdf normalis olvashatosagahoz kell az ero. Ezmellett a nagy kijelzo is(pedig evek ota mobilnetezek, volt amikor 1.8" kijelzon opera minivel, ami valjuk be, kisse nehezkes), ezert mindenkeppen nemileg robbet kell kiadnom erte. De akkor mar mas elvarasok is vannak, minosegi haz, telefonalas, tamigatas(frissites) stb. De ezek kozul valami mindig hibadzik. Itt mar dont az egyeni preferencia is. Pl en ugy vayyok vele, hogy tobbet er nekem egy jol ossze rakott keszulek haz, mint egy hiper smooth oprendszer, de van akinek pont az ellenkezoje szamit. Nemi tulzassal akar szet is eshet a kezeben, de legyen5 000 000 000 app, meg legyen mezesbmazos rozsaszin kod a ceg korul. De altalanos az, higy a csucskategorianak tartott szegmens, az mindent tudjon, jol tudjon, a leheto legjobb aron.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Space Black rozsdamentes acél szíj
- iPhone 17 Pro Max - Pitaka Lucid Blue aramid tok eladó
- Bonola 3 az 1-ben töltőállomás több Apple eszközhöz! Új!
- Samsung Galaxy A05s OEM LCD kijelző érintővel Fekete kerettel
- ÚJ MagPower Pro 10000mAh MagSafe Powerbank I 20W Fast Charge I 2 év garancia! I Foxpost
- Playstation / Nintendo / Xbox konzolok Okosítása és Javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
- GAMING PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, nekem ez az elsodleges eszkozom, internetes stb. Nincs notebookom, mert nem erzem szukseget, de egy tablazat, netan pdf normalis olvashatosagahoz kell az ero. Ezmellett a nagy kijelzo is(pedig evek ota mobilnetezek, volt amikor 1.8" kijelzon opera minivel, ami valjuk be, kisse nehezkes), ezert mindenkeppen nemileg robbet kell kiadnom erte. De akkor mar mas elvarasok is vannak, minosegi haz, telefonalas, tamigatas(frissites) stb. De ezek kozul valami mindig hibadzik. Itt mar dont az egyeni preferencia is. Pl en ugy vayyok vele, hogy tobbet er nekem egy jol ossze rakott keszulek haz, mint egy hiper smooth oprendszer, de van akinek pont az ellenkezoje szamit. Nemi tulzassal akar szet is eshet a kezeben, de legyen5 000 000 000 app, meg legyen mezesbmazos rozsaszin kod a ceg korul. De altalanos az, higy a csucskategorianak tartott szegmens, az mindent tudjon, jol tudjon, a leheto legjobb aron.