Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gombsadi

aktív tag

válasz Jacak #79 üzenetére

Oke amit irtal, nincs ezzel semmi gond. Csak az elvarasok! Ahogy feljebb is irtak(meg mas topikokban), 100 000 huf erteku telefontol nem azt varjak, amit sok esetben nyujt.
    Azt megertem en is, ha valaki azt varja a penzeert elmeletben kapnia kellene, es adott esetben ki is hasznalja, de az elmelet azert elmelet mert a gyakorlat nem igy mukodik. Semmi baj nincs a te droidos keszulekeddel, az a fo, hogy elegedett vagy vele. Csak ha magambol indulok ki, a rezisztiv kijelzo kapasbol kiesett. Solszor meg a kapacitiv is gyenge a nagy ujjaimnak, pedig korabban, meg nehany evvel ezelott a pda telefonok koraban az volt csak. A processzor is keves lenne nekem, na nem a flash miatt, es nem is a need for speed pro street miatt:D, nekem ez az elsodleges eszkozom, internetes stb. Nincs notebookom, mert nem erzem szukseget, de egy tablazat, netan pdf normalis olvashatosagahoz kell az ero. Ezmellett a nagy kijelzo is(pedig evek ota mobilnetezek, volt amikor 1.8" kijelzon opera minivel, ami valjuk be, kisse nehezkes), ezert mindenkeppen nemileg robbet kell kiadnom erte. De akkor mar mas elvarasok is vannak, minosegi haz, telefonalas, tamigatas(frissites) stb. De ezek kozul valami mindig hibadzik. Itt mar dont az egyeni preferencia is. Pl en ugy vayyok vele, hogy tobbet er nekem egy jol ossze rakott keszulek haz, mint egy hiper smooth oprendszer, de van akinek pont az ellenkezoje szamit. Nemi tulzassal akar szet is eshet a kezeben, de legyen5 000 000 000 app, meg legyen mezesbmazos rozsaszin kod a ceg korul. De altalanos az, higy a csucskategorianak tartott szegmens, az mindent tudjon, jol tudjon, a leheto legjobb aron.

Új hozzászólás Aktív témák