Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
gombsadi
aktív tag
Oke amit irtal, nincs ezzel semmi gond. Csak az elvarasok! Ahogy feljebb is irtak(meg mas topikokban), 100 000 huf erteku telefontol nem azt varjak, amit sok esetben nyujt.
Azt megertem en is, ha valaki azt varja a penzeert elmeletben kapnia kellene, es adott esetben ki is hasznalja, de az elmelet azert elmelet mert a gyakorlat nem igy mukodik. Semmi baj nincs a te droidos keszulekeddel, az a fo, hogy elegedett vagy vele. Csak ha magambol indulok ki, a rezisztiv kijelzo kapasbol kiesett. Solszor meg a kapacitiv is gyenge a nagy ujjaimnak, pedig korabban, meg nehany evvel ezelott a pda telefonok koraban az volt csak. A processzor is keves lenne nekem, na nem a flash miatt, es nem is a need for speed pro street miatt
, nekem ez az elsodleges eszkozom, internetes stb. Nincs notebookom, mert nem erzem szukseget, de egy tablazat, netan pdf normalis olvashatosagahoz kell az ero. Ezmellett a nagy kijelzo is(pedig evek ota mobilnetezek, volt amikor 1.8" kijelzon opera minivel, ami valjuk be, kisse nehezkes), ezert mindenkeppen nemileg robbet kell kiadnom erte. De akkor mar mas elvarasok is vannak, minosegi haz, telefonalas, tamigatas(frissites) stb. De ezek kozul valami mindig hibadzik. Itt mar dont az egyeni preferencia is. Pl en ugy vayyok vele, hogy tobbet er nekem egy jol ossze rakott keszulek haz, mint egy hiper smooth oprendszer, de van akinek pont az ellenkezoje szamit. Nemi tulzassal akar szet is eshet a kezeben, de legyen5 000 000 000 app, meg legyen mezesbmazos rozsaszin kod a ceg korul. De altalanos az, higy a csucskategorianak tartott szegmens, az mindent tudjon, jol tudjon, a leheto legjobb aron.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- VGA kibeszélő offtopik
- AliExpress tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple MacBook
- CES 2026: kvantumpontos OLED monitorok az MSI boszorkánykonyhájából
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, nekem ez az elsodleges eszkozom, internetes stb. Nincs notebookom, mert nem erzem szukseget, de egy tablazat, netan pdf normalis olvashatosagahoz kell az ero. Ezmellett a nagy kijelzo is(pedig evek ota mobilnetezek, volt amikor 1.8" kijelzon opera minivel, ami valjuk be, kisse nehezkes), ezert mindenkeppen nemileg robbet kell kiadnom erte. De akkor mar mas elvarasok is vannak, minosegi haz, telefonalas, tamigatas(frissites) stb. De ezek kozul valami mindig hibadzik. Itt mar dont az egyeni preferencia is. Pl en ugy vayyok vele, hogy tobbet er nekem egy jol ossze rakott keszulek haz, mint egy hiper smooth oprendszer, de van akinek pont az ellenkezoje szamit. Nemi tulzassal akar szet is eshet a kezeben, de legyen5 000 000 000 app, meg legyen mezesbmazos rozsaszin kod a ceg korul. De altalanos az, higy a csucskategorianak tartott szegmens, az mindent tudjon, jol tudjon, a leheto legjobb aron.