- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iGO Primo
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
mrhitoshi #55 üzenetére
A 0 ft-os ajánlatokhoz járó igen drága havidíjban foglalt szolgáltatásokat valóban kevesen használják ki, de egy 5-10k-s előfizetésben megközelítőleg olyan mixet raknak össze a szolgáltatók, amelyekre szükség is van ahhoz, hogy érdemben kihasználd az adott felsőkategóriás készüléket. Vagyis a "dupláját fizeted ki érte" nem teljesen fedi a valóságot, mert ha drágábban megveszed előfizetés nélkül, akkor is kb ekkora összeget kell havonta fizetned, ha valóban használod. A 0 ft-os ajánlatoknál az a "baj", hogy szerintem ott van arányaiban a legtöbb olyan ember, aki nem használja ki az előfizetés nyújtotta szolgáltatásokat. Így gyakorlatilag valóban drágább lesz számára a készülék a végén. Hozzáteszem, erről nem a szolgáltató tehet, hanem a naiv emberek, akiket elcsábít a nagy 0.
Egy egész jó ajánlat pl.: a telenornál a bika 2X. 10k-s havidíj, amiben van 1GB net, 400 perc, 200 sms, (meg 40 mms, de az szerintem manapság lényegtelen). És így 29k a készülék.
-
joey04
titán
+1.
--------------
Az android szabadabb, szinte korlátok nélküli, a másik 2 meg sokkal simább, folyamatosabb működést biztosít, de sokkal több a megkötés. Ezen nincs mit ragozni, ez be kell látnia mindenkinek, és eldönteni, hogy melyik a fontosabb. Én utóbbi mellé tettem le a voksom, de bizony elismerem a droidot, és sokszor szemezgetek is 1-1 modellel, pl most is. Egy picit hajlandó lennék engedni a gondtalanságból a szabadság érdekében, de még keresem azt az Androidos készüléket, ami ezt az arany középutat képviseli.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Túra és kirándulás topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest