- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jacak
senior tag
Megint egyet kell értsek veled,annál is inkább,mert volt már saját tapasztalatom is e téren: -őrködtem a Kőbányai úton,a józsefvárosi piaccal szemben,a 29-es kisáruház területén egy időben,s az egy kínai család tulajdonában volt,gyakorlatilag ők voltak a főnökeink.
Ami pedig a gyártósori minőségellenőrzést illeti,a jelek szerint kezdik komolyabban venni a dolgokat,mint azelőtt,valszeg kezdik felismerni azt,h. pusztán olcsó árakkal ma már egyre kevésbé lehet labdába rúgni,vmilyen szinten folyamatosan emelni kell a termékminőséget is ahhoz,h. megalapozhassák a (reménybeli) vevők bizalmát. -
Jacak
senior tag
A ZTE Blade-et egyébként közelebbről annyira nem ismerem,a pixelhibás kijelzőkről mondjuk azért én is olvastam már ezt a telót illetően,annyit tudok,h. amúgy elég jó a felbontása,400x854,jól emléxem?A minőségéről nincs érdemi infóm,az ára pedig fog még lejjebb is menni,a 7"-os képernyőátlójú tabletjük úgy olvastam,h. 27990,-ba kerül,ez sem hangzik annyira rosszul,ha belegondolunk...
-
Jacak
senior tag
Bizony,lassan mindent elárasztanak,mert van pénzük,emberük,kitartásuk,leleményesek,kitartóak.A 'nyugati világ' meg már kezd egy ideje eltespedni,a múlt eredményeitől eltelve ülnek a babérjaikon.S igen,elégedett v.ok vele,a lehetőségekhez mérten jól teljesít,mégha ferdeszeműek produktuma is,s olcsó is.Kicsit olyasmi jut róla az eszembe,mint az autóipari eladásokról: -nem a Rolls-Royce adja el a legtöbb autót,hanem az olcsó(bb) autókat is gyártó cégek,mint pl. a VW,Opel,stb.S ma már Kína nem csupán a józsefvárosi piacon van jelen,hanem lassan mindenhol,mert tetszik,v. sem,az emberek túlnyomó többsége errefelé nem jómódú,ám mégis szeretne sok olyasmit,amit a vastagabb pénztárcájúak.A Google pedig igen ügyesen manőverez,példa rá az Android is.Nem (csak) a prémiumszegmens van a látókörükben,hanem a tömegek is,akik bár meglehet,nem fektetnek/fektethetnek bele annyi pénzt 1-1 technikai eszközbe,ám nagyon sokan vannak,s a 'sűrű forint' elve alapján mégis komoly nyereséghez juttathatják az okosan gondolkodó (mobil-)cégeket,akik így megerősödve előbb-utóbb talán még komoly konkurenciát is jelenthetnek a jelenlegi népszerűbb termékeket gyártó cégeknek.Csak 2 dolgot említek itt: -a Telenor lecserélte ugye a hálózatüzemeltető cégét (NSN) a ZTE-re,a Voda ugyanígy tett,a Huawei-re váltva.S az ilyen szintű üzletkötések,szerződések már messze nem az olcsó,piaci zokni,gatya,v. cipő árusítása szintjén zajlanak.A világ változóban van,s nem is kicsit...
-
Jacak
senior tag
...Mondom,így alakult.
De kellemes meglepetés lett,mert mint s60-fan,s Nokiás,attól fostam,mielőtt kézbevettem,h. ugye kínai,mondom,veszek egy jó mély lélegzetet,meglátjuk.
Ámde.Stramm kasztni,jó térerő-érzékenység,stabil,tiszta hangminőség telefonhívásoknál,abszolút meglepődtem.S h. egyesek szerint dzsunka? Úgy,h. Qualcomm-proci (igaz,csak 528 MHz-es,de kb. 749-ig húzható,s integrált DSP van benne),meg tele van japán szenzorokkal.Nem csúcsgép,persze,nem hülye v.ok,ne érts félre.De párezerért egy korrekt alternatíva,ha azt nézzük... :p ...Ja,s egy barátomnak is megtetszett,s hozzàjutott ő is egy ugyanilyenhez,10k-ért.Ennyiért ez full best buy,nem? ;D
-
Jacak
senior tag
Egy Vodafone 845-öst használok,natúr jutottam hozzá,semmit nem vállaltam érte,1 fillérrel se tartozom utána,a 6120c volt az ucsó S60-asom,de az én kölköm nem csapkodós típus.Van benne egy 2 gigás kari,majd rárakok neki egy halom játékot,az Ashalt Urban GT2-t már kipörgette.
Nem nagy érték az a teló ma már,de ennyi idősen egy S60 OS9.2-es abszolút elég lehet kezdésnek,nem? Legalább lesznek igényei,ha elsőre olyan telója van,ami személyreszabható,alakítható.
-
Jacak
senior tag
Nézd,jópár éve,mikor még sokkal jobban,gondtalanabbul éltem,furamód nem törekedtem rà,h. csúcstelóm legyen,manapsàg meg már kisezer dologra kell a pénz,nem csak az van a középpontban,h. 'apuci' csúcsgépet szeretne.Régebben kerestem már százezreket,most nem.De nem éreztem,h. különb volnék ettől másoknál.Akkoriban kb. a telszámlám volt annyi,mint ma a fizum cakpakk.Nem számított.Ma számít.De.Csóválom a fejem azokon,akik sűrűn váltogatják a telójukat.Mennyire ismerik ki,mennyire használják így ki?Sztem minimálisan.Az önbizalom mégis megvan,h. 'nekem király a telóm,de jövő hónapban még jobbat veszek!' Kérdem én,minek? Én nem így választok.12 éve van mobilom.Volt időm átgondolni,mire is van szükségem,s arra is,h. mire nem.S a tinikorszak is már évtizedekkel ezelőtt elmúlt nálam (39 leszek idén),h. a lányok előtt akarjak villantani,azonfelül a páromnak nem ez számít bennem...
A kiskölök meg most lesz 6 éves,s megörökölte a Nokia 6120c-met,így ő ennyi idősen már symbis telót birtokolhat...
-
Jacak
senior tag
Teljesen egyetértek veled,ezért írtam azt,amit.S ami a pénzt illeti: -nekem fontosabb dolog az,h. a gyerekemnek minden nap meglegyen,amit megkíván (ésszerű határok közt persze),minth. semmivel,és senkivel nem törődve villantsak,h. nicsak,nekem mim van,egy szutyok teló miatt nem fogunk zsíroskenyéren élni egész hónapban,ha már egyszer az embernek családja van,akkor van kire/kikre költenie bőven...
...Ja,előfizusan 2 fillérért csúcsgép meg ...nos,ettől meg megint nem lesz senki se menő gyerek,ám a gatyája rámegy,mégha nem is vallja be,s pár hónap alatt egy vagyont bukik a telóján.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- iPhone topik
- ASUS routerek
- A HMD visszalép az USA piacáról
- EAFC 25
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest