Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gombsadi

aktív tag

Had irjam le a velemenyem, egy HTC legend, moto defy, omnia7, optimus7 utan...

Nem ertem, pl a Legendem, 2.1el miert volt smooth, vagy a defy miert volt smooth. A wp7 egyedul a live tile, illetve az alkalmazas menu ami tok smooth... Iphone4? Baratomnak ugye ikonok vannak kint a 7-8 asztalan is a sok ikonnal sajnos nem teljesen smooth. Akkor mirol beszelunk? Wp7: greedrben megnyitom az egyik hirt(pontosabban explorerben) amig tolt a "hatterben" a vissza gombal vissza lepek a greadr alkalmazasba, na itt varhatok min 3mp-t. Mig droidon, home gomb hosszan aztan ranyomni. Kb 2mp. Volt mar, hogy a wp7nel is kellett varnom, es nem arra, hogy a netrol valami program behuzza az adatokat. Szoval ne kialtsuk ki istennek... Ebbol a szempontbol szerintem a harom "nagy" rendszer egyforman viselkedik. Nen tudom, ki hogy hasznalja a rendszeret, de nekem a wp7 is lasducska helyenkent. Hozza teszem, hogy az iOS sem dobbentett meg, amennyit en hasznalatam nem ereztem nagy kulonbseget a defy-launcher pro paroshoz kepest. A programok sem indultak azonnal.
    Sajnos a gyartok tempoja nem engedi, hogy annyira optimalizaljak a droidot, mint kellen. Az optimus 2x launchere akad, ez botrany, szegyen! De egy dolgot ne felejtsen el senki(amit a gyartok jol tudnak), hogy lecserelem! Annyi az egesz, hogy go market-keresobe launcher, es valogathatok... Utana mar ugy mukodik az egesz mint a tobbi rendszeren. Nem bonyolult, de azt alairom, hogy nem mindenki jar forumra ahol ajanlanak neki egy ilyen megoldast... Aki hasznalni akarja az vegyen iOSt, es ott is belefut abba a problemaba, hogy aki nem ert hozza, az nehezen tudja beallitani nehany 3rd app tulajdonsagait(van ra peldam!).
    integra:
    En nem tudom mit csinalsz a dezivel, de a szar, gyenge hardveru legendaval nem voltak ilyen jellegu problemaim(volt, hogy lassu volt nehany helyen),ezt en nem ertem. :F
    joey20:
    Azert ne ess hasra a wp7tol, ha gondolod meselek hasznalhatosagrol...;)

Új hozzászólás Aktív témák