Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• gombsadi

aktív tag

válasz Jacak #85 üzenetére

Akkor viszont nem jot valasztottal. Kellemesebb elmeny lett volna egy kapacitiv kijelzos x8. Persze, ez csak eszrevetel.

8. Osztalyban ip4 meg dezi? :Y

Tudom, en korabban jartam amikor meg mobil a feltegla volt, de hova fajult a vilag:D

• gombsadi

aktív tag

válasz moonman #74 üzenetére

Valami olyasmi beallitasi lehetoseg nincs az explorerhez, mint operahoz?(opera:config, az about:config nem mukodik)

• gombsadi

aktív tag

válasz Jacak #79 üzenetére

Oke amit irtal, nincs ezzel semmi gond. Csak az elvarasok! Ahogy feljebb is irtak(meg mas topikokban), 100 000 huf erteku telefontol nem azt varjak, amit sok esetben nyujt.
    Azt megertem en is, ha valaki azt varja a penzeert elmeletben kapnia kellene, es adott esetben ki is hasznalja, de az elmelet azert elmelet mert a gyakorlat nem igy mukodik. Semmi baj nincs a te droidos keszulekeddel, az a fo, hogy elegedett vagy vele. Csak ha magambol indulok ki, a rezisztiv kijelzo kapasbol kiesett. Solszor meg a kapacitiv is gyenge a nagy ujjaimnak, pedig korabban, meg nehany evvel ezelott a pda telefonok koraban az volt csak. A processzor is keves lenne nekem, na nem a flash miatt, es nem is a need for speed pro street miatt:D, nekem ez az elsodleges eszkozom, internetes stb. Nincs notebookom, mert nem erzem szukseget, de egy tablazat, netan pdf normalis olvashatosagahoz kell az ero. Ezmellett a nagy kijelzo is(pedig evek ota mobilnetezek, volt amikor 1.8" kijelzon opera minivel, ami valjuk be, kisse nehezkes), ezert mindenkeppen nemileg robbet kell kiadnom erte. De akkor mar mas elvarasok is vannak, minosegi haz, telefonalas, tamigatas(frissites) stb. De ezek kozul valami mindig hibadzik. Itt mar dont az egyeni preferencia is. Pl en ugy vayyok vele, hogy tobbet er nekem egy jol ossze rakott keszulek haz, mint egy hiper smooth oprendszer, de van akinek pont az ellenkezoje szamit. Nemi tulzassal akar szet is eshet a kezeben, de legyen5 000 000 000 app, meg legyen mezesbmazos rozsaszin kod a ceg korul. De altalanos az, higy a csucskategorianak tartott szegmens, az mindent tudjon, jol tudjon, a leheto legjobb aron.

• gombsadi

aktív tag

válasz Jacak #77 üzenetére

Persze, mert nem akarsz tul sokat kiadni erte, esetleg most nem tudsz. De teny, hogy a draga keszulekek elmeletben mindenben jobbak. Hasznalhatosagban is...

• gombsadi

aktív tag

válasz moonman #74 üzenetére

Mobilverzion hasznalom alapbol, sajna igen, foleg a kepeknel lassu, es sokszor be sem tolti oket lassitas utan(mi a francert nem adnak legalabb 5GB :O )

• gombsadi

aktív tag

válasz moonman #72 üzenetére

Igen tudom, nem irtam le, de a multitask kell! Viszont az idot azt nodonal mertem... Mango varos ez miatt. Meg remelem az uj explorerben a kepek, javascript kikapcsolhato lesz, ha mar opera mini nincs(lassitas utan mobilnettel igazi turelem jatek).

• gombsadi

aktív tag

Had irjam le a velemenyem, egy HTC legend, moto defy, omnia7, optimus7 utan...

Nem ertem, pl a Legendem, 2.1el miert volt smooth, vagy a defy miert volt smooth. A wp7 egyedul a live tile, illetve az alkalmazas menu ami tok smooth... Iphone4? Baratomnak ugye ikonok vannak kint a 7-8 asztalan is a sok ikonnal sajnos nem teljesen smooth. Akkor mirol beszelunk? Wp7: greedrben megnyitom az egyik hirt(pontosabban explorerben) amig tolt a "hatterben" a vissza gombal vissza lepek a greadr alkalmazasba, na itt varhatok min 3mp-t. Mig droidon, home gomb hosszan aztan ranyomni. Kb 2mp. Volt mar, hogy a wp7nel is kellett varnom, es nem arra, hogy a netrol valami program behuzza az adatokat. Szoval ne kialtsuk ki istennek... Ebbol a szempontbol szerintem a harom "nagy" rendszer egyforman viselkedik. Nen tudom, ki hogy hasznalja a rendszeret, de nekem a wp7 is lasducska helyenkent. Hozza teszem, hogy az iOS sem dobbentett meg, amennyit en hasznalatam nem ereztem nagy kulonbseget a defy-launcher pro paroshoz kepest. A programok sem indultak azonnal.
    Sajnos a gyartok tempoja nem engedi, hogy annyira optimalizaljak a droidot, mint kellen. Az optimus 2x launchere akad, ez botrany, szegyen! De egy dolgot ne felejtsen el senki(amit a gyartok jol tudnak), hogy lecserelem! Annyi az egesz, hogy go market-keresobe launcher, es valogathatok... Utana mar ugy mukodik az egesz mint a tobbi rendszeren. Nem bonyolult, de azt alairom, hogy nem mindenki jar forumra ahol ajanlanak neki egy ilyen megoldast... Aki hasznalni akarja az vegyen iOSt, es ott is belefut abba a problemaba, hogy aki nem ert hozza, az nehezen tudja beallitani nehany 3rd app tulajdonsagait(van ra peldam!).
    integra:
    En nem tudom mit csinalsz a dezivel, de a szar, gyenge hardveru legendaval nem voltak ilyen jellegu problemaim(volt, hogy lassu volt nehany helyen),ezt en nem ertem. :F
    joey20:
    Azert ne ess hasra a wp7tol, ha gondolod meselek hasznalhatosagrol...;)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés