- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
ak76
senior tag
válasz
saviola55 #112 üzenetére
Ezek csupán vágyálmok.
A WP7 és a Winmo jelenlegi részesedése összesen a 2 százalékot sem éri el,a marketingra elköltött dollár százmilliók ellenére sem,ennél a Bada is előrébb jár,a WP8 pedig egyelőre csak a jövő,senki nem tudja milyen lesz,a google-nak iszonyatosan el kell baltáznia hogy a MS utolérje.
Aki életében csak egyszer fogott a kezében jól felszerelt droidot,az csak röhög azokon a szövegeken hogy széttagoltság,optimalizálatlanság,nem a 30-50 ezres gépek működéséből kéne kiindulni amikor Androidról beszélünk,hanem a 90-100 ezres árkategóriát kéne górcső alá venni,ha már itt tartunk a WP7 es cuccok is szinte mind 100 rongy felett indítanak. -
kolosanyi
veterán
válasz
saviola55 #102 üzenetére
Ha nem jön be az ICS, akkor dowgradelj 2.3.6-ra és probléma megoldva. Egyébként nem tudom, hogy mik ezek a dolgok ICS alatt, a stock 4.0.3 van fent nekem hetek óta, még csak újra se indítottam a telepítés óta és stabilan fut. Milyen böngészőt használsz? Szerintem egy Opera Mobile megoldja a dolgokat, az ICS-ben ugyanis ralás f*s a gyári, de nincs is rá szükség ha van helyette jobb (a frissítés meg majd javítja elvileg). Appok befagyása... Nos én másfél éve vagyok droid user, soha semmilyen gondom nem volt az alkalmazásokkal. Ha kellett valami, megvettem a Marketen, vagy ingyenest tettem fel, de tényleg nem volt probléma. Sokan sírnak ilyenek miatt, nos kezdek arra gyanakodni, hogy aki szerint bughalmaz az összes app droidra, az .apk-ból telepítgetni az ilyen-olyan letorrentezett dolgokat, akkor meg ne csodálkozzon...
-
kolosanyi
veterán
válasz
saviola55 #94 üzenetére
Már a Nexus topikban is el lett mondva, hogy valami nálad nem jó, mert fagyások, rebootok nincsenek ha nem gányolsz. ROM-olgatás esetén előfordulhat, hogy belefutsz ilyesmibe, főleg ha a CPU-t buzerálod, de a gyári rendszerek ritka jól sikerültek a Nexuson (még jó). Az alap 2.3.6 a mai napig a legjobb droid, amivel dolgom volt, az ICS se használhatatlan, de van pár hibája, amit remélhetőleg nem sokára javítanak és kész. Ha lassúnak találod a scrollozgatást, tegyél fel egy Zeam Launchert, az nem fog akadni...
-
ak76
senior tag
válasz
saviola55 #94 üzenetére
"legyünk öszinték az android eddig a leghasználhatatlanabb"
Marhaság.
Több tucat telefonom volt csak a tavalyi évben,(adom-veszem őket)idén tartok a hetediknél három hónap alatt,MINDENFÉLE rendszer volt már a kezeim között,most éppen egy DFT-rommal tuningolt Omnia 7-est használok,(így felér a rendszer mondjuk egy középkategóriás droid funkcionalitásához...)tehát van viszonyítási alapom.
A droid hibái eltörpülnek a wp7 ostobaságai mellett,hogy pld nincs egy nyomorult hangerőszabályzó a különféle csengő/értesítési/ébresztési hangokhoz,vagy ordít minden,vagy kussol nincs alternatíva,a szar explorer képtelen megjegyezni a webhelyek jelszavait,minden kurva belépést újra meg újra be kell pötyögni,alapból nincs tisztességes hívásinfó,a csengőhangmizérián már csak röhögni lehet,hogy kizárólag egy bizonyos formátumot lehet feltölteni,azt is megvágva limitálva,a bluetooth használhatatlan,a navigon offline navi szart sem ér mondjuk egy IGO mellett,ésatöbbi.
Blackberry?
BIS nélkül kvázi HASZNÁLHATATLAN a rendszer,az pedig mifelénk kemény ezresekbe fáj,a túlforgalmazásról ne is beszéljünk,egy alkalommal valami 8 ezret szedtem össze mert netezni merészeltem a Telenor BIS szolgáltatásával egy 9700-s Boldon.
A komplikáltságáról ne is beszéljünk hetek alatt tanulod meg mi hol merre van,olyan mint a Symbian,kusza,érthetetlen mi miért van ott ahol,stb.
Apple?
Az iOs fasza,folyik mint a csapvíz,egyértelmű,egyszerű,olyan mint egy szájbarágott alapfokú egyenlet,ellenben ZÁRT,zártabb mint a WP7,rohadt drága,és szerintem napok alatt megunható,természetesen funkcionális,amit tud azt azonnal tudja,és a végfelhasználók túlnyomó többségét ez teljes mértékben ki is elégíti,látható az értékesítési adatokból,a szűnni nem akaró iPhone hisztériából.
Droid?
Tekintve hogy mindenféle filléres szarra ráteszik,amit aztán "okostelefonként"rá is sóznak a tudatlan jónépre,ami ezek után többnyire egy kurva nagy csalódás feelinget generál,nem pedig örömfaktort,nem csoda hogy a támadások kereszttüzében tanyázik,mióta csak megjelent,az optimalizálatlanság nagyrészt ebből fakad,meg a sok-sok különféle HW-ből,ésatöbbi.
Ha a droidnak is lenne egy deklaráltan abszolute minimum rendszerigénye,ami nem a még éppen használható szint lenne,hanem mondjuk valahol a WP7 szintjén,akkor fele ennyi zűr nem lenne a rendszerrel.
Én igazából nem védem egyiket sem,mindnek van előnye,hátránya,de hogy nem a droid a leghasználhatatlanabb az biztos. -
a.sebi
őstag
válasz
saviola55 #86 üzenetére
azert a wp 7 sem a frissitések bajnoka....1 evben kiadnak valamit amiben nem sok ujdonság van....pl omnia megkapta a mangot de tobbet nem is fog kapni szerintem...engem mai napig zavar hogy nincs internet tethering hivatalosan...amugy a wp7 nel is ezt mondta mindenki hogy juhj most vége lesz az androidanak aztán láss csodát....semmi nem lett belőle...szerintem a wp7 fog meghalni...amit sajnalok mert jo ha több rendszer van a piacon.....nagyon vartam a wp7 et de nagyon csalodtam benne....keves app , sok korlatozas es metro ui is hamar megunható...minden renszernek van elonye, hátránya, a droidnak is...de pl en a flasht szeretem.. jo hogy nem kell jailbreakelni ahoz hogy tort appot hasznaljak...jo hogy letolthetek barmit egyszeruen mint egy asztali pcn... jo hogy ha megunom a renszerem kinezetét akkor valtoztatok rajta egy louncherrel..... ezert szeretem a droidot es emiatt nem lesz sosem jobb a wp7., vagy ios....
minden rendszert kiprobaltam...bada android wp7 ios symbian...
ez a véleményem. ...ettol fuggetlenul szurkolok minden rendszernek hogy fejlődjőn mert az nekunk usereknek lenne a legjobb....
NEM ELLENSÈGESKEDNI AKARTAM....HAJRA WP7 IOS BADA ANDROID SYMBIAN STBSTB.... -
a.sebi
őstag
válasz
saviola55 #86 üzenetére
azert a wp 7 sem a frissitések bajnoka....1 evben kiadnak valamit amiben nem sok ujdonság van....pl omnia megkapta a mangot de tobbet nem is fog kapni szerintem...engem mai napig zavar hogy nincs internet tethering hivatalosan...amugy a wp7 nel is ezt mondta mindenki hogy juhj most vége lesz az androidanak aztán láss csodát....semmi nem lett belőle...szerintem a wp7 fog meghalni...amit sajnalok mert jo ha több rendszer van a piacon.....nagyon vartam a wp7 et de nagyon csalodtam benne....keves app , sok korlatozas es metro ui is hamar megunható...minden renszernek van hibálya, a droidnak is...de pl en a flasht szeretem.. jo hogy nem kell jailbreakelni ahoz hogy tort appot hasznaljak...jo hogy letolthetek barmit egyszeruen mint egy asztali pcn... jo hogy ha megunom a renszerem kinezetét akkor valtoztatok rajta egy louncherrel..... ezert szeretem a droidot es emiatt nem lesz sosem jobb a wp7., vagy ios....
minden rendszert kiprobaltam...bada android wp7 ios symbian...
ez a véleményem. ...ettol fuggetlenul szurkolok minden rendszernek hogy fejlődjőn mert az nekunk usereknek lenne a legjobb....
NEM ELLENSÈGESKEDNI AKARTAM....HAJRA WP7 IOS BADA ANDROID SYMBIAN STBSTB....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest