- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
a.sebi
őstag
de tényleg azt szeretném hogy ne legyen igazam....
-
a.sebi
őstag
de tényleg azt szeretném hogy ne legyen igazam....
-
a.sebi
őstag
válasz
kolosanyi #105 üzenetére
amit meg ne felejtsünk el az az hogy ez a kétmagos meg 4 magos buzulás kurva jó reklam és csak droidnál meg iosnel van ez sokat számít...... sokan azt hiszik hogy a kétmagos 2x gyorsabb....es azt elfelejtik hogy az android optimalizálása nem egyszerű feladat...pl az omnia 7 em gyorsabb volt mint az optimus 2x em.....de ezt leszarják az emberek es hisznek abban hogy minnél több mag annál gyorsabb...aki pedig vett egyszer egy csucs androidos telefont es szerett márpedig miert ne szeretné.....az valószínüleg megi.t droidot vesz....hangsúlyoznám hogy nem rolunk van itt szó tech buzikról hanem mondjuk egy atlag felhasználóról akinek leesik az álla a multitouchtól vagy a viber progitól vagy a markettől hogy milyen sok dolgot.megtud csinálni vele..... bizony ezek az emberek elsem hiszik hogy ezeket a dolgokat amiket használ badán is megtudja csinálni......elég lenne neki a wp7 70000 appal de hallja hogy a droidon 2x3x tobb van és neki az kell....sosem hasznalja ki mint mi akik itt forumozunk....es nem.is zavarja ha 2 havonta lefagy....nekünk zavaró. ..neki nem. .. a droid marad...a wp 7 nem fog bővülni es a fejlesztök kihatralnak mögüle. ...igy meginkább gyengebb lesz mint a droid vagy ios....es az lesz a sorsa minta windowsmobilenak.....
-
a.sebi
őstag
amúgy a wp7 es csalódás utan nem varok semmi nagy dolgot a wp8 tol
-
a.sebi
őstag
igen az azert bátor kijelentés hogy a droid mindenhol akad....nem zte bladdel kell összehasonlítani a lumia 800 ast... mondjuk egy galaxy s el ami 2 eves telefon olyan hardverrel ami az idei wp csucs.....vagy legyen galaxy s plusz mindegy.... én mindig csak annyit mondok hogy tölts le egy zene számot, küld el kék foggal...
amugy meg az hogy a droidnal 1.5 ev alatt nem volt 70 ezer app es a wp7 nek van1.5 ev alatt azt leszarom...nekem most kell az app...es nem 1.5 ev mulva....ki mondta az msnek h 2010 vegen adja ki a rendszerét? -
a.sebi
őstag
válasz
saviola55 #86 üzenetére
azert a wp 7 sem a frissitések bajnoka....1 evben kiadnak valamit amiben nem sok ujdonság van....pl omnia megkapta a mangot de tobbet nem is fog kapni szerintem...engem mai napig zavar hogy nincs internet tethering hivatalosan...amugy a wp7 nel is ezt mondta mindenki hogy juhj most vége lesz az androidanak aztán láss csodát....semmi nem lett belőle...szerintem a wp7 fog meghalni...amit sajnalok mert jo ha több rendszer van a piacon.....nagyon vartam a wp7 et de nagyon csalodtam benne....keves app , sok korlatozas es metro ui is hamar megunható...minden renszernek van elonye, hátránya, a droidnak is...de pl en a flasht szeretem.. jo hogy nem kell jailbreakelni ahoz hogy tort appot hasznaljak...jo hogy letolthetek barmit egyszeruen mint egy asztali pcn... jo hogy ha megunom a renszerem kinezetét akkor valtoztatok rajta egy louncherrel..... ezert szeretem a droidot es emiatt nem lesz sosem jobb a wp7., vagy ios....
minden rendszert kiprobaltam...bada android wp7 ios symbian...
ez a véleményem. ...ettol fuggetlenul szurkolok minden rendszernek hogy fejlődjőn mert az nekunk usereknek lenne a legjobb....
NEM ELLENSÈGESKEDNI AKARTAM....HAJRA WP7 IOS BADA ANDROID SYMBIAN STBSTB.... -
a.sebi
őstag
válasz
saviola55 #86 üzenetére
azert a wp 7 sem a frissitések bajnoka....1 evben kiadnak valamit amiben nem sok ujdonság van....pl omnia megkapta a mangot de tobbet nem is fog kapni szerintem...engem mai napig zavar hogy nincs internet tethering hivatalosan...amugy a wp7 nel is ezt mondta mindenki hogy juhj most vége lesz az androidanak aztán láss csodát....semmi nem lett belőle...szerintem a wp7 fog meghalni...amit sajnalok mert jo ha több rendszer van a piacon.....nagyon vartam a wp7 et de nagyon csalodtam benne....keves app , sok korlatozas es metro ui is hamar megunható...minden renszernek van hibálya, a droidnak is...de pl en a flasht szeretem.. jo hogy nem kell jailbreakelni ahoz hogy tort appot hasznaljak...jo hogy letolthetek barmit egyszeruen mint egy asztali pcn... jo hogy ha megunom a renszerem kinezetét akkor valtoztatok rajta egy louncherrel..... ezert szeretem a droidot es emiatt nem lesz sosem jobb a wp7., vagy ios....
minden rendszert kiprobaltam...bada android wp7 ios symbian...
ez a véleményem. ...ettol fuggetlenul szurkolok minden rendszernek hogy fejlődjőn mert az nekunk usereknek lenne a legjobb....
NEM ELLENSÈGESKEDNI AKARTAM....HAJRA WP7 IOS BADA ANDROID SYMBIAN STBSTB.... -
a.sebi
őstag
válasz
Depression #79 üzenetére
a frissítések tényleg szarok android vonalo.de itt mar tényleg nem arrol van szó h az ics mennyivel lesz jobb vagy rosszab...a notemon is 2.3 van es nagyon brutalisan gyors es mindent meg tok csinalni vele....varom az icst de ha igy maradna akkor sem lenne nagy bajom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest