Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kolosanyi

veterán

válasz a.sebi #106 üzenetére

Azért nem kell leírni a WP-t, nagyon jó rendszer és beindult a marketinghadjárat. Badánál sehol nem lehetett olyan hatalmas plakátokat látni, mint most a Lumiáknál, egyszerűen nyomulnak ők is és jól teszik, csak így lehet. Az átlag user azt veszi, amiről hallott már... Ráadásul ott van az is, hogy aki valamiért elégedetlen a droiddal és nincs pénze iPhonera, vagy nem szán olyan sok pénzt egy telefonra (vásárlók nagy része), azoknak a WP marad.
    A Microsoft nagyon jó irányba indult el ezzel az ökoszisztémás dologgal és baromi jól együtt fog működni minden mindennel. Ha a Google tovább töketlenkedik a frissítésekkel, széttagoltsággal (ami komoly probléma), akkor rövidesen ott lesznek a hátukban, onnan meg már nem csak rajtuk múlik a vezető pozíció megtartása. Ergo van mitől tartania a Googlenak...

• saviola55

tag

válasz a.sebi #91 üzenetére

Jó de eddig 1szer addtak ki új verziót, a wp8 merőben más lesz.
    Hát azért ha a wp meghal akkor kb a microsoftnak is meg kell halnia.
    Kevés app? 70000 van jelenleg, androidon volt ennyi másfél éveel az indulás után?
    Lehet, hogy megunható a wp csempék, de kérdem én, nem jobb unalmas felületet kezelni mint olyat ami folyton akad és fagy? Mondom ezt nexus s tulajként, az is képes beröcceni, nem is beszélva a böngészésről. Szerintem senki nem írta, hogy az android meg fog hallni, főleg nem wp7 megjelenésekor.
    Én továbbra is azt mondom wp8 lesz a mérföldkő, utána 1 évvel bezséljünk részesedésekről a mobilpiacon és hasonlókról.
    Egyébként én nem foglalkozok azzal, hogy emgunom-e a rendszert, én HASZNÁLNI szeretem, kb lesz@rom ,hogy android, wp ios vagy blackberry os-t használok és legyünk öszinték az android eddig a leghasználhatatlanabb főleg a széttagoltság és az optimalizáció hiánya miatt. Flash hiányát meg az appokkal kell ellensúllyozni majd, meg idővel a html5-tel.

• Cyberpunk

félisten

válasz a.sebi #80 üzenetére

Hát, nem igazán, bár mihez képest gyors ugyebár.

A frissítési mizériához meg csak annyit, minket itt az oldalon ez érdekel. Mert azért ide a geek-ek járnak fel fórumozni többnyire. Persze, amíg ott az XDA no problem. Csak hát ha az ember kiad 100+k-t egy készülékért, akkor elvárnám alapból hogy igenis, ki is nyalja a seggem a gyártó. Mert nincs ennél vérlázítóbb, mikkor csak addig vagy jó neki, amíg megveszed a készüléket. És max amíg ki nem jön az új modell. A másik véglet, meg hogy szépen a képedbe röhögnek, és azt mondják nincs support. Mint ahogy az a hírhedt XT720-al történt.
    30k-s kategóriába nekem sem fájna annyira, de hát a csúcs kategóriában azért ez nem így kéne hogy menjen. Mert, fogom magam és másik gyártóhoz megyek, ahol talán számítok még valamit. Tudom azért ilyet nem egyszerű találni. Legalább is Android vonalon.
    Tudom nem én vagyok a fő vásárló erő, de ha megszívatnak, akkor fogom magam azt tovább állok, nem pedig az új készüléket veszem meg.

Új hozzászólás Aktív témák