- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
Azért nem kell leírni a WP-t, nagyon jó rendszer és beindult a marketinghadjárat. Badánál sehol nem lehetett olyan hatalmas plakátokat látni, mint most a Lumiáknál, egyszerűen nyomulnak ők is és jól teszik, csak így lehet. Az átlag user azt veszi, amiről hallott már... Ráadásul ott van az is, hogy aki valamiért elégedetlen a droiddal és nincs pénze iPhonera, vagy nem szán olyan sok pénzt egy telefonra (vásárlók nagy része), azoknak a WP marad.
A Microsoft nagyon jó irányba indult el ezzel az ökoszisztémás dologgal és baromi jól együtt fog működni minden mindennel. Ha a Google tovább töketlenkedik a frissítésekkel, széttagoltsággal (ami komoly probléma), akkor rövidesen ott lesznek a hátukban, onnan meg már nem csak rajtuk múlik a vezető pozíció megtartása. Ergo van mitől tartania a Googlenak... -
saviola55
tag
Jó de eddig 1szer addtak ki új verziót, a wp8 merőben más lesz.
Hát azért ha a wp meghal akkor kb a microsoftnak is meg kell halnia.
Kevés app? 70000 van jelenleg, androidon volt ennyi másfél éveel az indulás után?
Lehet, hogy megunható a wp csempék, de kérdem én, nem jobb unalmas felületet kezelni mint olyat ami folyton akad és fagy? Mondom ezt nexus s tulajként, az is képes beröcceni, nem is beszélva a böngészésről. Szerintem senki nem írta, hogy az android meg fog hallni, főleg nem wp7 megjelenésekor.
Én továbbra is azt mondom wp8 lesz a mérföldkő, utána 1 évvel bezséljünk részesedésekről a mobilpiacon és hasonlókról.
Egyébként én nem foglalkozok azzal, hogy emgunom-e a rendszert, én HASZNÁLNI szeretem, kb lesz@rom ,hogy android, wp ios vagy blackberry os-t használok és legyünk öszinték az android eddig a leghasználhatatlanabb főleg a széttagoltság és az optimalizáció hiánya miatt. Flash hiányát meg az appokkal kell ellensúllyozni majd, meg idővel a html5-tel. -
Cyberpunk
félisten
Hát, nem igazán, bár mihez képest gyors ugyebár.
A frissítési mizériához meg csak annyit, minket itt az oldalon ez érdekel. Mert azért ide a geek-ek járnak fel fórumozni többnyire. Persze, amíg ott az XDA no problem. Csak hát ha az ember kiad 100+k-t egy készülékért, akkor elvárnám alapból hogy igenis, ki is nyalja a seggem a gyártó. Mert nincs ennél vérlázítóbb, mikkor csak addig vagy jó neki, amíg megveszed a készüléket. És max amíg ki nem jön az új modell. A másik véglet, meg hogy szépen a képedbe röhögnek, és azt mondják nincs support. Mint ahogy az a hírhedt XT720-al történt.
30k-s kategóriába nekem sem fájna annyira, de hát a csúcs kategóriában azért ez nem így kéne hogy menjen. Mert, fogom magam és másik gyártóhoz megyek, ahol talán számítok még valamit. Tudom azért ilyet nem egyszerű találni. Legalább is Android vonalon.
Tudom nem én vagyok a fő vásárló erő, de ha megszívatnak, akkor fogom magam azt tovább állok, nem pedig az új készüléket veszem meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Bittorrent topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Horgász topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest