- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Totheground #109 üzenetére
Az is mehet régebbi TV-khez jó kis távirányító lenne.
-
Cyberpunk
félisten
Hát, nem igazán, bár mihez képest gyors ugyebár.
A frissítési mizériához meg csak annyit, minket itt az oldalon ez érdekel. Mert azért ide a geek-ek járnak fel fórumozni többnyire. Persze, amíg ott az XDA no problem. Csak hát ha az ember kiad 100+k-t egy készülékért, akkor elvárnám alapból hogy igenis, ki is nyalja a seggem a gyártó. Mert nincs ennél vérlázítóbb, mikkor csak addig vagy jó neki, amíg megveszed a készüléket. És max amíg ki nem jön az új modell. A másik véglet, meg hogy szépen a képedbe röhögnek, és azt mondják nincs support. Mint ahogy az a hírhedt XT720-al történt.
30k-s kategóriába nekem sem fájna annyira, de hát a csúcs kategóriában azért ez nem így kéne hogy menjen. Mert, fogom magam és másik gyártóhoz megyek, ahol talán számítok még valamit. Tudom azért ilyet nem egyszerű találni. Legalább is Android vonalon.
Tudom nem én vagyok a fő vásárló erő, de ha megszívatnak, akkor fogom magam azt tovább állok, nem pedig az új készüléket veszem meg. -
Cyberpunk
félisten
válasz
Brutális eb #3 üzenetére
Ja hát majd elválik, pesszimistán kell hozzá állni, azt akkor csak pozitívan lehet csalódni. Ha meg nem akkor még mindig lehet mondani, hogy én megmondtam.
-
Cyberpunk
félisten
Hát biztos jó lesz, de szerintem semmi remény, hogy hivatalosan is napvilágot lásson a készülékemre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest