- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
BReal
addikt
válasz
paprobert #33 üzenetére
Miért kéne tovább vágniuk? Félreértés ne essék, én is örülnék 50 vagy akár 100 $-ral olcsóbb modelleknek, de ha egyszer a 350$-os kártya előzi a másik gyártó 350$-os kártyáját kb. 10%-kal, ugyanannyit fogyaszt (tehát jobb a fogyasztás/teljesítmény mutatója) és még 2GB-tal több VRAM is van rajta, illetve a 400$-os kártya simán előzi az ellenfél 500$-os kártyáját közel azonos fogyasztás mellett, miért ne mutatna jobban a konkurencia mellett?
(#34) westlake: "Semmi olyat nem hozott, ami az irányukba billentené a mérleg nyelvét." Mivel nincs leírva a konfigod az adatlapodra, nem tudom, mid van most. Nyilván ha RTX 2080 vagy 2080Ti teljesítmény kell, azt nem tudja hozni ezzel a két kártyával az AMD. Bár azért a 2080-tól nincs olyan messzire (10% körül, picivel talán több), hogy azt a 230$-os felárat igazolja az NV. Viszont ha RTX 2060-2070 szintű teljesítmény a cél, akkor jobb választás az AMD kártyája. Persze ha a jelenleg elérhető 3 játékot akarja valaki RT-vel használni, amivel FHD-n is alacsony fps-eket lehet kisajtolni, annak ott vannak az RTX-ek.
-
GeryFlash
veterán
válasz
paprobert #180 üzenetére
Szerintem nem erről van szó, csak mivel a kis chipméret miatt ezek kvázi széthajtott kártyák és látták hogy a referencia hűtők mennyire képesek leháteni a kártyát jobbnak látták ha a vásárlók nem b*sztatják a kártyákat. XT-n elvileg egy kicsivel jobb a hűtő, ott ha nincs lock akkor az még indokolható.
-
válasz
paprobert #169 üzenetére
50-70 dollár esés is már jól jönne. Azért egy sima 2060 FHD ra 299$ körül viszonylag korrekt lenne, a GTX ek is kicsit magasan vannak, el tudnának viselni 20-30 dollárt simán.
Gyuri27 : ezek meg ráadásul szépek is, a dobozt mikor bontották ki csak néztem hogy azta....ilyen csomagolást ezer éve nem láttam ,talán az limitált EVGA kártyámnak volt hasonló egy évtizede.
Jó a fogyasztásuk, szerintem simán megoldható lenne egy működő blower, hisz a zöldek is megcsinálták ezeknél a kártyáknál kb ennyi fogyasztással a Pascallal.
Szerintem baromi vagány az a horpadás az XT-n, én simán ezt venném egy Strx ellenében, ha kellene most kártya és jó lenne a hűtése/ hangja. DE ez érthetetlen így, hogy 90 fokot nyaldossa, ki bólintott erre rá, hogy oké toljuk ki így.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest