- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Fotók, videók mobillal
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
GeryFlash #199 üzenetére
1440p lenne a cél. 1660 ti necces lenne oda, az rx 590 meg a sima 1660-nál is gyengébb.
Arról nem beszélve hogy a kijövő 3. generációs ryzenek pár héten belül inkább pont a 2. generációs ryzenek árát nyomja le. Illetve azért megvárnám hogy milyen árra áll be a 3600.
Várok még picit mindenképpen, addig elpöfög az xbox. -
con_di_B
tag
válasz
GeryFlash #150 üzenetére
A kis méret és a magas órajel/feszültség az egy négyzetesen rossz kombó. Esélyes, hogy így is baj lesz ha kijön az NV 7nm-es generációja, de fogalmam sincs h mennyire. Azért itt a Superek eléggé eltolták a termékskálát, a 2060S egy még nagyobb chip lett, és hirtelen nem tudom megmondani h mondjuk egy 7nm-es die shrink mekkora lenne belőle. Ha Navi méret vagy kisebb, akkor lesz gáz nyilván. De amennyire látom az NV alapvetően fogyasztásra gyúr, h ne legyen kérdés h mi megy laptopba.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
GeryFlash #199 üzenetére
Én sem értem, hogy akkor konkrétan miért is jobb egy lényegesen, kétszámjegyű értékkel rosszabb ár/érték arányú vga.
Amúgy én is kb egy hónapja fejlesztettem gépet, és ugyanígy a 9400F és a R5 2600 közt vívódtam. Az döntött az utóbbi javára, hogy ha játékokban pár százalékkal gyengébb is itt-ott, a számítási teljesítménye alapból jóval nagyobb és időtállóbb is, valamint az alaplapból se kellett olyan drágát venni. -
válasz
GeryFlash #192 üzenetére
Ehhez azért pár gondolat:
Nvidia azóta hivatalos közleményben módosította az infót,Maradnak TSMC nel is, mindkét gyártónál továbbra is gyártanak, mint a Pascal idejében. .Talán Abu hirez róla, nem tudom.[link]
TSMC tranyo sűrűsége papíron jobb mint a Samsungge, és a Navi nem EUV 7nm készült még.
Elméletileg TSMC 90 millió/mm2 tranyot tud míg a Navi 40 milliót tartalmaz /mm2 tehát nem feszegeti a gyartas technológia határait, van benne tartalék meg úgy is, hogy egy GPU bonyolultabb kialakitasu mint azok a wafferek, amikre a gyártók megadjak az elméleti maximum tranzisztor sűrűséget.
Tud hova fejlődni a Navi bőven a TSMC nel is. -
Dragon3000
nagyúr
válasz
GeryFlash #182 üzenetére
Inkább olvasd el újra amiket írsz, egyikben aggasztó, hogy sokat fogyaszt a navi, a következőben már azt írod, hogy kicsi csíp és szét van hajtva. Ha a másodikkal érvelsz, akkor az első alapján értelmetlen aggódni a jövő miatt. Ha majd a nagy csippek szarok lesznek, na akkor már aggódhatunk.
-
paprobert
őstag
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
GeryFlash #163 üzenetére
Érvelsz a fogyasztással, miközben más oldalak tesztjeiben a kisebb csak 10W-tal kér többet, mint a 2060, a nagyobb meg 25-tel, mint a 2070. Aztán játéktól függően, mindkettő beérte az ellenfelét, van amiben jobb van amiben rosszabb, de összességében kb egál. Az meg mit számít hirtelen, hogy melyik milyen nm-en készül? Érdekes most a ryzennél is ez a mantra megy az intellel szemben, persze, amíg az intel földbe döngölte az amd-t, addig nem volt gond, hogy az intelnek volt fejlettebb a gyártástechnológiája. Most komolyan vevőként téged ez érdekel vagy az, hogy mit kapsz a pénzedért?
-
-
Gyuri27
félisten
válasz
GeryFlash #158 üzenetére
Hát a hetest kiadták, hogy mindenki lenyugodjon a p.csába.
De szerintem ott nem igazán szereztek tapasztalatot.
Meg ugye a hetes poziciója is más.
Jó persze emlegették a gémereket. Meg adtak nekik párat.
Azzal tisztában van mindenki mire való az a vga. Oda viszont piszok jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- ASUS ROG Astral GeForce RTX 5080 16G OC
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest