- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Instagram közösségi fényképezés
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
siriq
őstag
válasz
=WiNTeR= #233 üzenetére
Az a kep egy 64 playeres mappon volt 64 playerrel. Igen nem lehet osszehasonlitani mert amikor en csinaltam, akkor kozben csata volt azon a ponton amig a tesztelo sracnal semmi.[link]. Ezert is csinaltam ket kepet.
Tazsam01: igen 105 FOV van beallitva ami meg jobban kajalja az fps-t.
f_you : Igen, mert hatalmas fps novekedes az nincs. A regi kartyammal hozom a szintet .......
jatek kozben pedig 1600x1200 ra rakom low-ra (nekem felesleges a csilli villi), 120-140 cap-ra(cap nelkul 200 is megvan).
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
=WiNTeR= #233 üzenetére
A szimulált pseudo players sem valami jó megoldás. Beszimulálni 64 játékost a látómezőbe, azért olyan terhelés, amin multiban sem lehet majd találkozni. Legalábbis nem hiszem, hogy valaki még belefutott ilyen tömegjelenetben egy képkockán.
Ez minimum -40% a sebességre. Mondjuk értem, hogy miért csinálta, mert Mantle mellett nincsenek rejtet szálak, így minden erőforrás azonnal elérhető, de ez legalább annyira kisarkított példa, mint amikor üres szerverre bemész, vagy amikor senki sincs a látótérben. Épp csak az ellenkező irányban.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest