- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Milyen okostelefont vegyek?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
siriq
őstag
válasz
TaylorXIII #251 üzenetére
Amit irt abu meg wint az el kell felejteni. Amint latom mar megertetted. Lehet osszedobok egy yt video-t amiben szepen levezetem mit ertenek felre itt a forumozok.
-
siriq
őstag
válasz
TaylorXIII #249 üzenetére
A tesztelonel harcoltak 64-n de egyik sem volt a latotereben. Nalam szinten harcolt 64 jatekos de az enyembe belelogott a latoterembe a harc. A tesztelonel kevesebb volt a terheles mint nalam a gepre nezve. Itt nem 64-n gyultek ossze egy ponton es harcoltak. Ezt kellene valahogy megerteni az embereknek. A tesztelonel szinten nem gyultek ossze egy pontra. Van egy szimulalt csata es azt jatszottak le. Ennyi. Csak o ugy nezett elore, hogy egy hangya f@sznyi enemy-t sem latott. Kozben ment a harc. Remelem most mar erted.
-
siriq
őstag
válasz
TaylorXIII #246 üzenetére
Mert szerinted az en squad-ban mennyien voltak? Maga a palyan mennyien voltak?
Amit irnak az stimmel DE az o screen-en nem lathato harc. Amig az enyemen igen. (megegyszer leirom a server ahol csinaltam a sajat screen-t szinten 64 playeres volt 64 playerrel). Talan mar igy atjon.
Fail safe fogalmazva, o hozta a haverjait, hogy legyen 64 jatekos a serveren, igy szimulaltak a 64-t, amig nalam szinten 64 jatekos volt de ok a fizikai latoteremben is harcoltak, holott nala nem. -
siriq
őstag
válasz
TaylorXIII #242 üzenetére
Ezen a kepen latsz te ellenfelet? [link] Szolok, hogy en nem. Olyan mintha ures palyara ment volna a srac fel.
=WiNTeR= : nalam meg valosba volt 64 jatekos nem csak szimulalva valahol aki senki nem latja. A screen-n amit csinaltam jol latszik ahogy harcolnak a tankok. A sracnal meg semmi.
A szeritem, meg igy szimulalt hulyesegeket inkabb elfelejtem.
-
siriq
őstag
válasz
=WiNTeR= #233 üzenetére
Az a kep egy 64 playeres mappon volt 64 playerrel. Igen nem lehet osszehasonlitani mert amikor en csinaltam, akkor kozben csata volt azon a ponton amig a tesztelo sracnal semmi.[link]. Ezert is csinaltam ket kepet.
Tazsam01: igen 105 FOV van beallitva ami meg jobban kajalja az fps-t.
f_you : Igen, mert hatalmas fps novekedes az nincs. A regi kartyammal hozom a szintet .......
jatek kozben pedig 1600x1200 ra rakom low-ra (nekem felesleges a csilli villi), 120-140 cap-ra(cap nelkul 200 is megvan).
-
siriq
őstag
Az elobb neztem meg a sajat gepemen egy gtx 570-el ugyan azon a ponton ugy, hogy kozben tankok lovodoztek a flag-nel. Ultra beallitas nalam 2x msaa volt amig a blogon 1xmsaa-t irnak. Felbontas ugyan az. 1920x1080.
Vga memobol valszeg mar regees regen kifutottam de igy is: [link]
Egy 7970-n mantle nelkul van 53 , mantleval meg 67 fps. Ez keves fps amd vel. Elnezest, nagyon nagyon keves fps. -
siriq
őstag
Lelki szemeimmel latom, ahogy a DICE-s fiuk kemenyen dolgoznak a banyaban, AMD-s sracok ostorral a kezukben biztatjak oket: mantle mantra, mantle mantra. Addig kell ismetelnetek amig el nem keszul a bf4 a mantlehoz. Majd megcsattan egy ostorveg az egyik programozo hatan. Hirtelen egy sohaj szakad fel a programozobol, o mantle isten, mivel erdemeltem ez ki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB SSD / 650W
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest