- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
ST05
őstag
köszi
most megnéztem újra dx11 -el, ugyanolyan pár másodperces megakadások vannak ,szóval a 14.1 beta a ludas, ha szabad így mondani, 13.2-vel nem volt ez. talán áthelyezték az egyszálas teljesítmény hangsúlyát több szálra, ami logikus is lenne a sok-szálas prociaik tekintetében..
Ha marad ez az elv, akkor gyengébb intelhez dx11 lesz jobb, 4 szálnál többnél lesz jó csak a mántli ..
konkrétan ezt érzem ... -
ST05
őstag
mikroakadás pentiummal win7 -e konkrétan 1-5 mp , mintha összefogná a sok apro laggot, érzödik a folytonosság, aztán egyszerre megkapom...
Először azt hittem a pentium miatt, de másnál is láttam erős procikkal, meg ugyanugy van testrangre, és egy 64es multinál is ...,,,Többen jelezték ezeket a beakadásokat, valaki vissza jelezhetne, hogy win8 ezt kiküszöböli -e?vagy várjunk, valami javítgatásra?
-
Lacccca87
addikt
Megint csak a magyarázkodás...
Én megértem az új technológia miatti/utáni rajongást, de nem unod még hogy segget csinálsz a szádból az AMD miatt?
Amikor egy mostani 2 magos HT-s I3 as bealázza a vele azonos árú/drágább APU-kat játékokban? (még mielőtt a sok rajongó félre érti, nem nem IGP vel hanem dVGA mellett.)Kicsit tedd a szívedre a kezed és gondolj vissza hogy mi valósult meg azokból a nagy világrengetést ígérő ígéretekből? Nagyjából semmi, jó persze még, majd egyszer beérik, de addig is a jelenbe élünk.
Mind1 ez az egész egy semmi (saját vélemény), ez csak ahhoz kell nekik hoyg a még megmaradt PC gaming részt és vele együtt a dVGA piacot magukhoz kössék amíg az ki nem fullad végleg, mert most megtehették a konzolok miatt, ennyi.
-
wednesday
őstag
Na ez jónak tűnik. Ez a legjobb dolog, ha kisimulnak a recék, és ha még jól is skálázódik az lenne a csúcs.
Arra gondolok, hogy sok játéknál ugyanaz a gépigény kell mediumon, mint ultra high-on, de cserébe sokkal rondább, mint a 3 generációval előbbi játékverzió. Régen azért nem így volt, lehetett szépen skálázni. Különösen az RTS-sek szálltak el a gépigénnyel, illetve a skálázódás, mint olyan nem létezik.
-
SkyS1gn
félisten
Most valaki mondjom már valamit, egyedül te mondtad hogy 7xxx is támogatott de mindenhol azt olvasom hogy nem... most akkor mivan!?
(#216) Szaby59 Tudom én... de reddit, battlelog, twitter, már mindenki sír meg temeti az egészet meg anyázik hogy miaz hogy nem!
Ennél balf@szabbul nem írhatták volna le hogy mi a szitu tényleg!
-
Tazsam01
tag
Gonzeh84
Sigh, updated and still have to wait anyway because the 1st release won't work with my 7870XT?! I don't wanna buy a new R9 card just for this shit. Hurry up and add support for other Tahiti cards
0
• 3 minutes agoforrás:
http://battlelog.battlefield.com/bf4/news/view/2955063418790832031/5/ -
Lacccca87
addikt
Bla-bla-bla, magyarázuk a szegényes bizonyítványt című műsorunkat hallgathatják ha rákapcsolnak a PH frekvencia ABU csatornájára.
Sry ez a valóság.Leírásod szerint ugyanugy kell sőt még jobban foglakozni az SW-s oldalal nehogy elküldje kékhalába a gépet véletlen (habár ez lehet egy új játékidő hosszabító feature is a chekpointos gamekbe) , mellesleg ugyanugy meg kell írni DX vagy OGL-re ha meg akarják MANTLE ra is azért az átlag + 5-10% plusszért cserébe. Va negy olyan érzésem hogy itt nem csak a vásárlók lettek áthajítva a palánkon mint a tudjuk mi hanem a játékfejlesztők is akik bejelentgették a címeiket mert azt hitték milyne jó lesz.
A hype miatt az éven kiadják majd azt a pár Mantle-s címet aztán majd talán évenete találkozhatunk 1-2 vel jó esetben. -
Lacccca87
addikt
Érdekes módon a kigyúrt driverekben még mindig tudnak gyorsítani és éppen hogy a Mantle az instabill a te álltásaid szerint ha nem jól kezelik.
Szóval ze egy nesze semmi fogd meg jól ismét mint ahogy azt már olya sokszor láthattuk, és halhattuk tőled az AMD/dx10/11/gcn stb vel kapcsolatba.
-
Tazsam01
tag
Örülök, hogy van haladás és nem is vártam többet.
Mivel nem igazán érdekel a bf4 sőt az elkövetkező 20 cím java sem így különösebben nem érint, ugyanakkor technikai szempontból érdekelt volna mit mutat, de így, hogy 7850+fx8350 van a gépben kár kipróbálnom a mostani felhozatalt. -
BiP
nagyúr
Van 2 nap a januárból, még nincs minden veszve
31-én reméljük befut a patch és a driver is, és akkor majd rászabadulhat mindenki...(#121) hipó
"csak ne akarják bebizonyítani azt, ami nem lehetséges: vagyis fullHD-ban ultrán komolyan játszani a BF4-el. "
Na ez az, amit senki nem is akar bebizonyítani. Egyszerűen az a lényeg, hogy a Mantle-lel már APU-n is végre jó minőségben/elfogadható sebességgel játszható lesz egy új, AAA kategóriás játék.
Mert ugye korábban az IGP-k nagyon nem erről voltak híresek. És ebben a kategóriában a remélt 45%-os javulás bizony már ugrás a játszhatatlan kategóriából a játszhatóba.Aki komolyan akar játszani, főleg multiban, az úgysem APU-val, diszkét VGA nélkül fog bohóckodni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Mass Effect
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Hobby rádiós topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Yettel topik
- Star Trek
- További aktív témák...
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest