Új hozzászólás Aktív témák
-
Raysen623
addikt
Eszem ágában sincs PC vs konzol flame-et elindítani, csak próbáltam kifejezni csalódottságomat....
Ami a játékárakat illeti: én nagyon ritkán láttam 12k-ért konzolos szoftvert, az inkább 16k körül mozgott ugyanúgy mint PC-n. Én eddig is ha tehettem akkor akciósan vettem meg őket steam-en, de lassan már annak sincs sok értelme a silány minőség miatt, ezért úgy döntöttem le is állok vele, pláne hogy nem nagyon játszom már single player-es játékkal.....annyi időm nincs, meg uncsi is.
Olcsóbb a konzol? Ha csak játékra kellne a PC akkor én is így tennék valszeg, de nem csak játékra használom a gépet! Így részemről ez az út nem járható, + nem szeretem az irányítását sem (próbáltam, de képtelen vagyok megszokni).
Szóval csak ennyit akartam az egészből kihozni talán.....csalódottak vagyunk mindannyian valahol.... -
Gergosz2
veterán
2 éve én is 300+k -ért vetem pc-t de 100% hogy nem ismétlem meg ezt a mutatványt.
Dobok bele egy ssd + egy új hdd-t és elmuszikál nekme még 2 évig, főleg úgy , hogy manapság már ritkán játszok.
Az új konzolokkal is óvatos vagyok , valszeg azokkal is várok majd egy darabig. -
Raysen623
addikt
Azt te csak hiszed! A konzolokba soha nem rakják bele a legújabb cuccot mert akkor túl drága lenne a termék! Max egy közepes hardver lesz benne, és az már bőven elegendő a PC-re való átportoláskor...
Másik oldalról pedig akkor legalább lenne értelme az erős vasaknak, mert volna mivel indokolni az igényt, nem úgy mint ma a C3-al például, ami konzolon egy ratyi, de PC-én már a legerősebb acél kell hozzá...miért is? Mert szarul van portolva.......ennyi.
A konzolok régen sem alázták a PC-ket csak egy szinten voltak vele az elején....szóval jó lenne ha valóságnál maradnánk....
A grafika pedig nekem azért számít, mert nem azért adok ki pénzt, hogy marioval játszak! Mondom ezt úgy, hogy mindíg erős-közepes configom van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged