- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
trufa12
addikt
válasz
Raysen623 #40 üzenetére
hát igen csalódott vagyok én is. de szerencsére rugalmas
így a konzolt is megszoktam már pár óra után .
xbox ps volt minden a kezembenkivéve nintendo wii- meg u t
de volt
segam
ps1
ps2
ps3
xbox
xbox 360
pspszóval elég sok minden és kezelhetőek.
amúgy meg a játékok 6-9-10-12 k körül vannak most konzolra . a gyűjtő változatok mennek 16-18-25-38 ezer ft körül de láttam már 4x ért is az már szerintem kissé túlzás
de azért a konzolvilág árai így alakulnak szerintem elég baráti az alapjátékokért a max 12 k és premier gamek
mint pl ezt az alient is 12 k ért hírdetik -
trufa12
addikt
válasz
Raysen623 #30 üzenetére
jó neked
nekem is jó erős configom volt. -.- csak meguntam azt hogy nem nagyon megy fel 30-40 fps fölé a cucc
(a közepesen erős confignál) és kérem alássan bevallom csóró vagyok ahhoz hogy 400 ezres gépem legyen
2-3 vga val16 gb rammal bár az annyira nem kell de nem árt
i7 csúcs procival
stb....ezért jobb a konzol
mert csóróknak..... de inkább közép osztálybelieknek is megfelelő játék élményt nyújt ahogy te fogalmaztál mario grafikával. bár nem tudom láttál e mariot , nah meg az uj nintendo wii u ra a mario sem olyan rossz már nézz utána(bár ebben hazudtam , mert ha nagyon akarnék izzadva össze tudnék rakni 1 full gépet max 300 ezer körüli ft-ból ) a monitorom már meg van
így lenne 400 ból meg . de annyit szerintem nem ér mert a warez mindent elcsesz . és pont ezért nem rakom össze mert ratyik a gamek és semmi nem használná ki (mármint szét hajtja, de nem néz ki úgy mint amilyennek lennie kellene) így konzol marad. így kajára is jutés nem érzem magam kizsákmányolva sem
mikor 53 ból már van 1 ps 3
játék 6 k körül ami nem túl régi az újak is már csak 12 körül mozognak.
ha használtan veszek játékot már kapok 2 k ért isszóval...
-
trufa12
addikt
válasz
Raysen623 #26 üzenetére
Hajrá
am ezek a köcsög konzolok az új genel úgy oda fogják megint alázni a pc t 1 időre -.- hogy majd pislogsz
még mindig nem értem az ilyen ember minek játszik... ne a grafikát nézd hanem a játékot ha az jó tök mind1 hogy nem olyan mintha a filmet néznéd (bár szerintem , az eredeti alien filmnél..)
a valósághoz hű grafika meg már nem lenne az igazi , túl morbid lenne meg szerintem túl sokan halnának meg a pc vagy konzol előtt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus - TUF Gaming A15 - FA506NC-HN039
- Intel Laminar RM1 PWM Intel CPU Hűtő (Socket 1700) - Új, bontatlan - Eladó!
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest