- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- LG V30 - vezércsel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Algieba
őstag
1997 februárjában nyitottam meg az első weblapot, az Altavista nevű keresőt. 2005-ben vettem az első mobilomat, amibe rögtön feltelepítettem az OperaMinit és böngésztem telefonról is. Az első személyi számítógép, amit láttam és amire írtam egy primitív programocskát (leírás alapján) a Commodore 20-as volt. De ennél jobban nem mélyedtem bele a programozásba, megmaradtam felhasználónak.
Szerencsémre könyvek közt nőttem fel, így megbecsülöm a könyveket. A kütyük pedig a használati értékük alapján érdekel. Például a térdemen fekvő netbook egy nagyon jó eszköz, egyszerre munkagép, tévé, közösségi felület. Gyakorlatilag az életem 1/3-dát a világhálón szaladgálva töltöm el. Picit sem zavar az offline/online élet kettőssége, hiszen már gyerekkoromban volt egy kettősség, álmaim/valóság. Ráadásnak a személyiségemnek is két oldala van.
Tehát a válaszom, nem zavar, hogy IT-lény is vagyok.Crystalheart: Neked saját szócikked van az értelmező kéziszótárban, annyira egyedi vagy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest