Új hozzászólás Aktív témák
-
keekee
tag
Örülök, hogy ha részben is, de sikerült. Az enyém még garanciális, az edigital 2 év gart adott, de jól is jött, mert SIM problémákat kezdtem tapasztalni, aztán a végén már be sem kapcsolt, így most szervizben van, alighanem Budaörsön, a Telemax-nál talán! Esetleg keresd meg őket!
-
keekee
tag
Bluetooth problémával kapcsolatban egy ötlet, ami nekem eddig bevált:
ha hülyeségeket csinál a bluetooth (nem csatlakozik/megszakad a kapcsolat), akkor érdemes bekapcsolt teló mellet az akksit kikapni, majd a rendszert újraindítani. Nálam ez szokta orvosolni a problémákat, és nincs szükség adatmentésre/visszaállításra, mint a factory resetnél...
Próbáljátok ki, és írjátok meg, bevált-e nálatok is! -
keekee
tag
Rootolt, de gyári rendszerrel vajon elboldogul-e az ápdét?
-
keekee
tag
Javaslom mindenkinek az Anysoft Keyboard-ot. Régóta használom, többféle telefonon. Sokféle billentyűzet típus választható, természetesen ékezetes módon
-
keekee
tag
válasz
Murphys2 #203 üzenetére
Jaja, megszabadítottam a gyári keyboardoktól már, régebb óta ASK-ot használok, többféle telefonon is
Eddig határozottan pozitív a tapasztalat, 13ó 53p 8mp merülés, 46%-ig, két simmel, folyamatos 3g, reggel és este wifi, 1ó 19p hanghívással, 9ó 32p bluetooth. Szóval le a kalappal a masina előtt!!!
Eszerint a gyári launchered van fent, vagy mást használsz, és letörölted?
-
keekee
tag
Sziasztok, a nejem 995-öse kapcsán odaát már feltettem a kérdést, de mégiscsak itt topicazonos a téma
Szóval feltelepített, és elégedetten használt LauncherPro esetén szabad-e uninstallálni a gyári launchert? 12 mega, ami sok is lehet, ha felesleges
Illetve mi az, ami még biztonsággal törölhető?
Köszi a törődést
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Renault, Dacia topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- War Thunder - MMO Combat Game
- Medence topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest