- Mobil flották
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murphys2
tag
Launcher a régi, azzal nincs baj szerintem. Törölni különben sem lehetne de még letiltani sem, ha jól látom. Csak a "kényszerített leállítás" menü aktív.
Kicsit más téma. Ha valaki sárga vagy piros színben találkozna a készülékkel, akkor szóljon, mert vennék a páromnak is egy színeset. -
Murphys2
tag
Én szinte mindent töröltem, tiltottam róla. A Touchpal billentyűzet és összes komponense tiltása után a memória fellélegzett, mivel vagy 50-60 mega volt csak ez a szar. Én az Anysoft billentyűzetét ajánlom, mivel ott van külön ö,ü és minden ékezetes. A szótára elég gagyi, de azt nem is használnám. Ha venni akarsz, akkor pedig a Swiftkey a nyerő. Próba verzió csak asszem 1 hónapig jó.
Eddig nem találkoztam olyan alkalmazással, ami valamiért nem működött volna rajta. Ha találtok ilyent, akkor osszátok már meg velünk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged