Új hozzászólás Aktív témák
-
Murphys2
tag
válasz
black_retek #303 üzenetére
Van a bal felső sarokban egy led. Az kb 3 óra múlva mutatja, hogy feltöltődött... pedig az aksi akkor már vagy egy órája 100%-on van. Kicsit kaotikus, de nincs vele baj. A "battery monitor widget" nevezetű progi grafikonon is mutatja a töltési ciklusokat, miliamperokat, %-okat. Intelligens kis jószág, már a régi telómmal is azt használtam. Ugyanezen cég "system tuner" alkalmazása meg minden egyebet megmutat. Melyik alkalmazás hány %-ot vesz el a rendszertől, mennyi memóriát eszik... Okosan auto killeket is be lehet állítani. Ez a két program szinte mindent ellát.
A video lejátszásról még 1-2 szó. A beépített video lejátszó a 720p-s videot nagyon szaggatja. A hardveres lejátszás MX Playeren is hasonlóan rossz. Ott a szoftveres dekóder használatával lesz szép egyenletes a film. De hogy ezt hogy oldja meg (Pl: rosszabb képminőség), azt nem lehet tudni. Vagy csak egyszerűen a hardveres ennyire gyengére sikerült. -
Murphys2
tag
válasz
black_retek #285 üzenetére
Nem töltődik ez lassan. A töltődési ciklusa a következő.
15%-ról 100%-ra kb 1,5-2 óra alatt megy fel. Ez után egy kb 1 órás csepptöltés következik, majd lekapcsolja a töltést. Ez 4200 mV-nál teszi. Megvárja, amíg 4100 mV-ig lemerül, majd ismét kezdi elölről a töltési ciklust. Szóval olyan 3 óránként max-ba tölti magát. Sok panasz van arra, hogy a töltőről levétel után egyből 99-98%-os az aksi. Ez akkor van, amikor a ciklus lemerítési ágán húzzák ki a töltőt. Már írtam az Alcatelnek eről, hogy ez mennyire befolyásolja az aksi élettartamát... semmi válasz nem jött.Mx player-rel a régi 600MHz-es ZTE Bladem is viszonylag akadás nélkül vitte a 720p-s videót.
-
Murphys2
tag
válasz
black_retek #273 üzenetére
http://www.alcatelonetouch.com/global-en/support/faq/ot-992d.html [link]
Elméletileg tudja...
De ha ezt valaki megerősíti, akkor egy adapterre én is beruházok. -
rob210
nagyúr
válasz
black_retek #273 üzenetére
Nekem az mkv-t mx-playerrel tökéletesen viszi.
Usb tárhelyként tettem már fel a tv-re úgy működött de mint hmdi vezérlő nem próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest