- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandit21
addikt
válasz
Rocky975 #153 üzenetére
A Temple runnal én megszívtam, mint kezdő androidos, (ill. a kapacitív alsó 3 bill is tehet róla kicsit) mert sikerült néha olyan erélyesen fektetni a hősünket amikor vmi alatt át kellett bújni, hogy lenyomtam a középső home gombot is. Mindig azt hittem kifagy míg rá nem jöttem, h csak nyomkodom fölösbe a gombot. égő de ez van, tehát a temple runnal akár ez is lehet a baj...
-
xtevo
őstag
válasz
Rocky975 #135 üzenetére
Köszi az infókat, akkor lightosabb használattal 2 napot simán kibír ezekszerint?
Még mindig dilemmázok, hogy vegyem-e, ne, ebben az árkategóriában nincs is nagyon más alternatíva hardware erőben, persze szempont még az új, magyar gyártói!!! garancia. Nah, tudom, így már nehezebb
Valahogy a sufni bolti garokba nem hiszek...
-
gyulaszu
senior tag
válasz
Rocky975 #131 üzenetére
Lenne egy kérdésem a tulajdonosokhoz:
Ha Ti összedugjátok a készüléket PC-vel, akkor nálatok sikerül a memóriakártyát meghajtóként felcsatolni?
Nálam az OTU S 2.6.3 fenn van, amiből úgy gondolom hogy a szükséges driver is.
És a 918D ugyanezen a gépen felcsatolódik "pendrive"-ként. -
gyulaszu
senior tag
válasz
Rocky975 #128 üzenetére
Véleményem szerint az 550 mA "csak" azt jelenti, hogy az a töltő maximum annyit tud leadni (2,75 W).
Ha valami készülék ennél nagyobb áramot szeretne felvenni, akkor azt a töltő már nem tudná kiszolgálni.
Vagyis ha nagyobb max. teljesítményű töltőre dugod a telefont, akkor (szerintem) az akkunak nem lesz semmi baja, mivel annak töltését a telefon saját elektronikája szabályozza.
Másik példa, ha USB-re dugod a készüléket, aminek a maximális árama 900 mA, akkor is töltődik az akku, de tönkre nem fog menni tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (191)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- iPhone 13 Pro / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (194)
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged