Új hozzászólás Aktív témák
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
kiskagylo2 #571 üzenetére
És ez így is fog maradni...
-
Petyka3
aktív tag
válasz
kiskagylo2 #571 üzenetére
4.0.4-01001
-
szabjan
tag
válasz
kiskagylo2 #564 üzenetére
Azért ennyire nem rossz talán. Az tény hogy sima TFT kijelző így függőlegesen hamar invertálódik, de szerintem világosban is jó fényereje van. A GPS-t sokaknál nem értem, mert speciel nálam hibátlanul működik. IGO-t nyomok róla néha több órán keresztül semmi műholdvesztés. Simán fut. A kamerája az viszont tényleg fapadosan rossz. De mint vas tényleg egyenletesen, hibátlanul megy...
-
Tibitabi
tag
válasz
kiskagylo2 #523 üzenetére
Köszi! ZTE kis plus-al tökéletesen működik 2 ponton. (Illetve lumia 610 "WP-és" multi teszterrel 4 ponton erzékel gyönyörűen!
Ezek szerint az alcatelek szoftvere nem sikerült, ezt már megállapítottuk a Smart Mini topicban.
Az ot-995-ös régebbi csúcsmodell nem tudom hogy működhet kijelző téren.
- Amikor nagyítasz-kicsinyítesz, akkor néha csinálja az ellenkezőjét, mint ahogy Te szeretnéd? Mert nekem igen és sokszor mellette érzékel, mint ahova az ujjamat rakom. (Smart mini és ot-918 tapasztalatok.) -
xtevo
őstag
válasz
kiskagylo2 #112 üzenetére
@kiskagylo2 & gyulaszu
Szuper! Köszi mindkettőtöknek a terjedelmes írást! Azt néztem, hogy a kamerája elég gagyi, de nem arra lenne elsősorban használva, max 1-2 fotót lőnék néhanapján. A GPS viszont inkább mozgatja a fantáziám, külön Wayteq 4,3" GPS-em van, azt akár ezzel kiválthatnám, de ha gyenge, az nem jó hír...Az aksija, ha csak telefonálásra van használva a készülék + wifi akkor 2 napot kibír vajon?!
Szerintem a hibáit leszámítva akkor elég jó vételnek számít.Azt néztem, hogy kínai csodák már 40k környékén kaphatók hivatalos magyar forrásból, csak az 5" méretben bazinagy, azt már egy kézzel nem lehet kényelmesen kezelni, a 4" éppen a határon van úgy gondolom.
-
Rocky975
senior tag
válasz
kiskagylo2 #116 üzenetére
Köszi!
Én még nem találtam hozzá fóliát(magyarországon),de gondolom pár nap és lesz hozzá. -
riszter
senior tag
válasz
kiskagylo2 #72 üzenetére
Szia! Annyiban tudok segíteni hogy nekem a 997D-n az első sim foglalatban bár nem sima adatkártya van, hanem telenor praktikum kártya amit csak netre használok. A második sim foglalatban pedig a flottás vodafone kártyán mennek a hivások, üzenetek. Külön-külön müködik mind a két kártya, egyiken adatforgalom (és ez 3G-vel, a kettes simen nincs 3G) a másikon folyamatosan elérhető vagyok, akkor is ha ha az elsővel éppen netezek! Ha netezek és hívnak megáll a net, kicsörög a telefon, felveszem, beszélek, majd mikor lerakom úrja él a net, megy tovább az adatforgalom. Sms-t simán megkapom net közben is.
Szerintem mivel a 992 a 997 után jött ki, valószínűleg ennél is így oldották meg. Remélem segítettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hővezető paszták
- Milyen okostelefont vegyek?
- World of Tanks - MMO
- LEGO klub
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest