Új hozzászólás Aktív témák
-
Rocky975
senior tag
Szia.
Igen a kamera az kb. 1.3 megapixelesnek megfelelő képet csinál.A betekintési szög felülről elég gyenge de megszokható.Gyors,fürge telefon.Még nem fagyott le nem indult újra pedig egész nap kapja az ívet.Egész napos nyüstöléssel 1 napot bír az akku.
Szerintem nagyon megéri a pénzét,szerethető teló. -
gyulaszu
senior tag
Közben megjött a memóriakártya is.
Antutu lecsökkent 6398-ra.
GPS a tetőtérben a tetősík ablak alatt sem talált jelet...
Illetve érdekességet figyeltem meg:
Az androsenzor a tetőtérben az ablaktól távol is beméri a pozíciót, most például azt mondja, hogy 10 műhold elérhető.Ugyanebben a pillanatban azonban a navigációs program csak keresi a műholdakat és látszólag nem találja.
Akku nálam 2 nap után 35%-on állt, de még mindig úgy, hogy a sim kártyát nem helyeztem be a készülékre. -
gyulaszu
senior tag
Nálam ezen hozzászólás óta annyi újdonság van, hogy hazaértem után a lányomnak sikerült egy pár gombnyomás/tapizás után teljesen lefagyasztania a készüléket. (belépett a kamera programba)
Csak az akku kivételes újraindítás segített rajta.
A héten várom, hogy meglegyen bele a memóriakártya és akkor tesztelem a navigációval tovább.
Egyébként én meg vagyok elégedve a készülékkel. -
kiskagylo2
csendes tag
Szeva! 1 napja nyüstölöm GuruZone jóvoltából,reggel 10-től kenem neki sebességteszteket /antutu 6650/ home screeneket , widgeteket cserélgetve , lányom is elkapta egy kicsi játékra /kb 1/2 óra/ , 2 kártyával amiből a mobilnetes le van választva , állandó wifi, kb 1 óra gps és most jutottunk 8%-ra. Szerintem ez a része tűrhető.
A sim része aprólékosan beállítható: adat, sms, hívások, még a telefonszámok is külön hozzárendelhetőek más-más simhez.
Video fénykép monitoron pocsék,teló képernyőn elmegy /sok szódával/.
Igo Primo 2.0 megy. Ne várj dedikált gps erősséget , de kültéren, főleg ha megtámogatod nettel, gyorsan észhez tér. De nem is a lakásban szokták használi ugye...
Telefonálásra haszáltam legkevesebbet, de a hangminőség, hangerő bőven megfelelő.
Ami még tetszett, hogy a programok legnagyobb része nem csak letiltható mint az általam eddig használt andro ketyerékben, hanem törölhető is!!! rakás helyet spórolhatsz.
A kijelző szemből tűrhető, igaz nem ips v. amoled. Felülről viszont gyorsan invertálódik. Engem eddig nem zavart.
A lényeg: A promo fotók videók köszönő viszonyba sincsenek a valósággal! Szerintem csinos, és vékonynak mutatja magát, pedig attól tartottam legjobban hogy ormótlan nagy pingpongütő lesz, de arányos, még a 3.5 colos blade után is.
Szerintem , a fotó videó részt nem számolva megéri az árát.Hirtelen ennyi jutott az eszembe, ha kérdésed van tedd fel, megpróbálok válaszolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- Reklámblokkolók topikja
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- BestBuy topik
- PlayStation 1 / 2
- Linux kezdőknek
- 3D nyomtatás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest