- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lazargon
csendes tag
válasz
Lalikiraly #408 üzenetére
Nekem eddig csak a fentebb említett hibajelenséget produkálta, de mint említettem csak időközönként.
Most 2 hete nyugton van, van a következő esetnél szervizeltetem.
Bevallom őszintén, hogy a Gigabyte Rio R1-es modelljével szemezgetek, mert ár-érték arányban lehet megfelelőbb választás lett volna/lenne, ha jól értesültem annak ráadásul IPS kijelzője van.
Ez az OT csoda sem egy rossz kütyü, mert hardveresen szerintem pöpec, eddig mindent vitt és a térereje is megfelelő, a GPS-sel sem volt problémám. -
eXtase
tag
válasz
Lalikiraly #408 üzenetére
Őszintén szólva semmi sem tökéletes, és mint mindennek ennek is vannak hibái és lehetne jobb is... de lekopogom, eddig még nem futottam bele az előttem szólók által tapasztalt hibákba (nem mondom, hogy nincs, csak én nem tapasztaltam), és egyszer sem kellett még fagyás miatt levegyem a hátlapot.
A hangját javaslom hallgasd meg egy komolyabb fülessel is, az SRS mélyhangra állítva igen csak durván tud szólni, és a hangereje sem utolsó!
Más:
Nem tudom jelent e valamit, de amióta nem a gyári töltőjével töltöm, egyre többet bír a 992d akkuja is. Sokat nem nyomkodom, de már az 5. napnál járok és még 30 % -on van az akkuszint... (kezdetben és a gyári töltővel 2 nap) -
Lazargon
csendes tag
válasz
Lalikiraly #403 üzenetére
Én 8-as erősségig szoktam felpumpálni, ott még rendben van a hangerő, afelett már necces, kihangosításnál torzít és recseg.
Az ICS-re kiadott firmware frissítéssel kapcsolatban és nem tapasztaltam semmi extrát. Jobb nem lett tőle a gép.
Nekem pl. visszatérő hiba, hogy elindítok 1 beszélgetést és amint tárcsáz lekapcsol a képernyő és utána sem a fizikai-, sem az érintőgombokra nem reagál, ergo a hívást befejezni, vagy bármi mást nem lehet csinálni, így az egyetlen megoldás ilyenkor: hátlap le, akksi ki. Fogalmam sincs, hogy ezt a hibajelenséget miért produkálja, de a kezdetektől fogva időről-időre megjelenik. -
eXtase
tag
válasz
Lalikiraly #403 üzenetére
Szerintem nincs gond a hangminőséggel. Nekem egy Omnia2 volt ez előtt, attól ez jobb. A frissítésre még nem tudnak mit mondani sehol, a készülék alkalmas a JB -re (saját meggyőződésem, hogy valamilyen úton úgyis lesz rá ilyen frissítés, mert a hírek szerint a 997D-re már érkezik), de egyenlőre nem frissíthető.
link -
szabjan
tag
válasz
Lalikiraly #377 üzenetére
A kihangosítástól nem fogsz hasra esni. A hangerő vége felé a hangszóró már betorzít. Legalább is az előző Optimus One hoz képest silányabb. Ezt hallom az IGO-n is. Halkabb lett Bori..
De úgy összességében szerintem nincs rossz hangja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hobby elektronika
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Építő/felújító topik
- Milyen egeret válasszak?
- LEGO klub
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest