- Mobil flották
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
combi27
csendes tag
hát nem tudom, kinek a pap, kinek a paplan..
Családban én vagyok kínai mániás, más mindenki marad a hazai szolgáltatóknál kapható olcsó, ezer év hűséggel és 100 év tarifamegtartással kapható telóknál.
Hihetetlen hogy mindenki kifogja nálunk a legszarabb példányokat.
Én még annó vettem a tapitelók előtti Sonyericsson w200-ast, mindkettő ment a szervizbe 3 hónap után.
Hugom tavalyi tapitelója szintén szervizes volt,, sógoré dettó, mutteromé dettó, most ez az Alcatel is szoftverhibás vadi újan?(próbáltam HD videót lejátszani rajta mx playerrel..nézni lehetett, de beletekerni nemigen...)
Az eddigi kínai telefonjaim közül (párosával jön, mert asszonynak is rendelem) ez az első amit visszaküldök az elmúlt 7 évből...és a régiek is mind működnek rendesen, nem szoftverhibásak, nem ment tönkre bennük semmi (max mikor ledobtam a földre az egyiket és az LCD-je szétfolyt...4 ezerért cserélték Magyarországon)
van aki a nagy márkákból fogja ki a rosszat, és a gagyikból a jókat....mázli
-
Stofl85
tag
A kijelzője felülről valóban nem látszik. Az utolsó szériás telefonokat úgy néz ki nem lehet házilag root-olni.
A GPS-e meg gyakorlatilag nem használható internet nélkül. Mobil netem nincs. Azzal lehet menne az autóban is. A kamerája viszont szerintem jó. Ár/érték arányban persze. Kell játszani az expo idővel/vakuval, és figyelni kell az ellenfényre. Sajnos ez a 3 negatívum fájó pont, de összeségében nagyon jó telefon. Gyors, stabil, ügyes. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged