- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabjan
tag
válasz
imiadmin #611 üzenetére
Ez sajnos ilyen. Akinek nem jött be az szapulja.
Nekem speciel pont bejött a telefon. két éves mindjárt és hibátlanul működik a mai napig.
Sőt olyannyira nem fagy, hogy több ezer órát megy egyfolytában. Én nem nagyon szoktam kikapcsolni...
Viszont a család összes samsung-ja bedöglött pillanatok alatt... -
szabjan
tag
Na amit a végén írtál az én vagyok
Két Nokia ment szarrá a kezeim közt. Egy 3510 es. Úgy fagyott ki, hogy vitte magával a sim kártyát is az összes telefonszámommal együtt. 3 hónapos volt. Mivel kint hagytam az esőn egyszer 10 percre, kitalálták hogy eláztattam. Bukta. Volt egy 3110-em is. Az is annyi lett fél év után. Bezzeg a 2010 es még mai napig működik 96 óta. Volt w200 am is. Elfüstölt a zsebemben az alaplapja. Majdnem kigyulladt a tököm. Telefosnál azt mondták a napon hagytam. Odacsaptam az asztalra és kimentem. Az alkatrészek fele az asztalba fúródott, fele a kezembe. Sonyierikszonom is volt. Két nappal a gari lejárta után ment ki végleg.
Itt eltört bennem valami. Vettem egy számlás számra egy LG optimus one-t 500 forintért. 3 éves, mai napig működik a gyereknél. Majd magamnak ezt az Alcatel-t. Mindenki hülyének nézett a családban. De amikor megmutattam nekik a 2964 órás folyamatos működési időt pofájukra fagyott a mosoly. Próbálok is vigyázni rá....
Elnézést az off-ért... -
szabjan
tag
Kifogtál egy rosszabb példányt.
Nekem semmi bajom vele. Egyszer sem fagy ki. Soha nem szoktam kikapcsolni a telefont, 3000 órát megy a jégkrém. Akkor újraindítja magát. Minden funkciója hibátlanul megy 15 hónap óta. A gyerek belelökte a palacsintatésztába minap a konyhában. Azt is kibírta. Még csak le sem állt, pedig lemostam csap alatt ijedtemben.. IGO Primo-t használok rajta leginkább. Az is megy remekül.. Úgyhogy ne általánosítsunk. Az idő eljár felette lassan az igaz. De az eddigi legmegbízhatóbb telefonom, állítom... -
szabjan
tag
válasz
kiskagylo2 #564 üzenetére
Azért ennyire nem rossz talán. Az tény hogy sima TFT kijelző így függőlegesen hamar invertálódik, de szerintem világosban is jó fényereje van. A GPS-t sokaknál nem értem, mert speciel nálam hibátlanul működik. IGO-t nyomok róla néha több órán keresztül semmi műholdvesztés. Simán fut. A kamerája az viszont tényleg fapadosan rossz. De mint vas tényleg egyenletesen, hibátlanul megy...
-
-
szabjan
tag
válasz
Lalikiraly #377 üzenetére
A kihangosítástól nem fogsz hasra esni. A hangerő vége felé a hangszóró már betorzít. Legalább is az előző Optimus One hoz képest silányabb. Ezt hallom az IGO-n is. Halkabb lett Bori..
De úgy összességében szerintem nincs rossz hangja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged