- Telekom mobilszolgáltatások
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Mobil flották
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
crow89
tag
válasz Sas madár #3293 üzenetére
A romot az sd-re kell tenni, de becsomagolt állapotban! Romolás itt levan írva, de a recoveryben a biztonság kedvéért először válaszd a wipe data/factory resetet, hogy tiszta telepítés legyen.
Az intext+ még nincs belerakva egyik rom-ba se, azt kézzel kell felmásolni a telóra, de a root explorer-el könnyű...
Sd kártya partícionálása:
A link2sd-hez és az int2ext-hez is meg kell csinálnod, hogy legyen több belső tárhelyed a telón.
Az sd kártya tartalmát mentsd le valahova, mert minden el fog tűnni róla(formázva lesz).
1. lehetőség: recovery-ben Advanced/Partition SD Card opció. Első a második partíció(ez lesz a tárhelyed) én 512MB-ot használok a 2GB-os kártyából(ennyi plusz helyed lesz az alkalmazások telepítésére). A következő a swap, ha nem az update 2.1_new-t rakod fel akkor ennek a 0-t válaszd, különben 256MB.2. lehetőség Partition mini Wizard vagy Tool(nemtom a pontos nevét), ha nem tetszik az első egyszerű megoldás akkor leírom ezt is részletesen...
Lassulást játékoknál tapasztaltam és párszor a play áruháznál, de csak induláskor. Tehát ha már elindult az app akkor rendesen megy...
Kamera gomb alatt a fizikai kamera gombot értem a touch gombbal lehet fényképezni.
Navigációról: A telefonban lévő gps vevővel net nélkül is lehet navigálni(házban lassan talál jelet, de szabad ég alatt kb 1-2 perc kell neki és utána stabilan tartja is IGO-val)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest