Új hozzászólás Aktív témák

• crow89

tag

válasz Sas madár #3293 üzenetére

A romot az sd-re kell tenni, de becsomagolt állapotban! Romolás itt levan írva, de a recoveryben a biztonság kedvéért először válaszd a wipe data/factory resetet, hogy tiszta telepítés legyen.

Az intext+ még nincs belerakva egyik rom-ba se, azt kézzel kell felmásolni a telóra, de a root explorer-el könnyű...

Sd kártya partícionálása:
    A link2sd-hez és az int2ext-hez is meg kell csinálnod, hogy legyen több belső tárhelyed a telón.
    Az sd kártya tartalmát mentsd le valahova, mert minden el fog tűnni róla(formázva lesz).
    1. lehetőség: recovery-ben Advanced/Partition SD Card opció. Első a második partíció(ez lesz a tárhelyed) én 512MB-ot használok a 2GB-os kártyából(ennyi plusz helyed lesz az alkalmazások telepítésére). A következő a swap, ha nem az update 2.1_new-t rakod fel akkor ennek a 0-t válaszd, különben 256MB.

2. lehetőség Partition mini Wizard vagy Tool(nemtom a pontos nevét), ha nem tetszik az első egyszerű megoldás akkor leírom ezt is részletesen... :DD

Lassulást játékoknál tapasztaltam és párszor a play áruháznál, de csak induláskor. Tehát ha már elindult az app akkor rendesen megy...

Kamera gomb alatt a fizikai kamera gombot értem a touch gombbal lehet fényképezni.

Navigációról: A telefonban lévő gps vevővel net nélkül is lehet navigálni(házban lassan talál jelet, de szabad ég alatt kb 1-2 perc kell neki és utána stabilan tartja is IGO-val)

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák