- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone SE januárban? Lassan a testtel!
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sas madár
őstag
Vagyok újra csak próbálkoztam a 8on felismertetni a telót már találtam is valamit a neten ami legalább úgy csinált de sajna nincs aláírása és reklamálja a rendszer.
Akkor menjen ez a rom csere,itt feltetted a romok linkjeit de nekem kellene egy alkalmazási leírás...
Annyit tudok már az olvasásokból,hogy ezt a kártyára kel tennem kitömörítve de az hogyan használom azt nem.
Nekem akkor ezt a link2sd-set ajánlod,ne foglalkozzam az általad használt int2ext+ scripttel?
Vagy olyan rom nincs is felrakva?
mert ha most az ítéled a legjobbnak,azt tenném fel.Én a saját 2GB kártyáját hagyom benne neki,de nem tudom akkor mennyi mekkora és milyen partíciót tegyek rá.
Továbbá elég ha a win8 kártyakezelőjével leformázom vagy kell ahhoz is egy külön program .
Milyen esetben tapasztaltad az említett lassulást,lehet azt én is be vállalhatom,(játékokat nem futtatok)
Kamera gombnál a bal oldali külső gombra gondolsz és a kényelmi funkciójára(egy nyomásra előjön és azzal el is lehet kattintani a képet),mert egyébként az érintő felületről működik?#3292-
Ezen a telefonon működik a navigáció internet elérés nélkül?Mert akkor lenne csak értelme.[ Szerkesztve ]
Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest