Új hozzászólás Aktív témák

• Sas madár

őstag

válasz crow89 #3291 üzenetére

Vagyok újra csak próbálkoztam a 8on felismertetni a telót már találtam is valamit a neten ami legalább úgy csinált de sajna nincs aláírása és reklamálja a rendszer.

Akkor menjen ez a rom csere,itt feltetted a romok linkjeit de nekem kellene egy alkalmazási leírás...
    Annyit tudok már az olvasásokból,hogy ezt a kártyára kel tennem kitömörítve de az hogyan használom azt nem.
    Nekem akkor ezt a link2sd-set ajánlod,ne foglalkozzam az általad használt int2ext+ scripttel?
    Vagy olyan rom nincs is felrakva?
    mert ha most az ítéled a legjobbnak,azt tenném fel.Én a saját 2GB kártyáját hagyom benne neki,de nem tudom akkor mennyi mekkora és milyen partíciót tegyek rá.
    Továbbá elég ha a win8 kártyakezelőjével leformázom vagy kell ahhoz is egy külön program .
    Milyen esetben tapasztaltad az említett lassulást,lehet azt én is be vállalhatom,(játékokat nem futtatok)
    Kamera gombnál a bal oldali külső gombra gondolsz és a kényelmi funkciójára(egy nyomásra előjön és azzal el is lehet kattintani a képet),mert egyébként az érintő felületről működik?

#3292-
    Ezen a telefonon működik a navigáció internet elérés nélkül?Mert akkor lenne csak értelme.

[ Szerkesztve ]

Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak.

Új hozzászólás Aktív témák