Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sas madár
őstag
Vagyok újra csak próbálkoztam a 8on felismertetni a telót már találtam is valamit a neten ami legalább úgy csinált de sajna nincs aláírása és reklamálja a rendszer.
Akkor menjen ez a rom csere,itt feltetted a romok linkjeit de nekem kellene egy alkalmazási leírás...
Annyit tudok már az olvasásokból,hogy ezt a kártyára kel tennem kitömörítve de az hogyan használom azt nem.
Nekem akkor ezt a link2sd-set ajánlod,ne foglalkozzam az általad használt int2ext+ scripttel?
Vagy olyan rom nincs is felrakva?
mert ha most az ítéled a legjobbnak,azt tenném fel.Én a saját 2GB kártyáját hagyom benne neki,de nem tudom akkor mennyi mekkora és milyen partíciót tegyek rá.
Továbbá elég ha a win8 kártyakezelőjével leformázom vagy kell ahhoz is egy külön program .
Milyen esetben tapasztaltad az említett lassulást,lehet azt én is be vállalhatom,(játékokat nem futtatok)
Kamera gombnál a bal oldali külső gombra gondolsz és a kényelmi funkciójára(egy nyomásra előjön és azzal el is lehet kattintani a képet),mert egyébként az érintő felületről működik?#3292-
Ezen a telefonon működik a navigáció internet elérés nélkül?Mert akkor lenne csak értelme.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ismét egy pénztárcakímélő okostelefonnal rukkolt elő az Alcatel, ráadásul nem is kell komoly mértékben lemondanunk az Android által nyújtott felhasználói élményről.
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- sziku69: Szólánc.
- Óvodások homokozója
- SONY LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Stellar Blade
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly Plus 1 relével
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Graphite 128GB Kártyafüggetlen
- Újszerű Xiaomi Redmi 9AT Sky Blue kártyafüggetlen dobozában
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest