Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ak76
senior tag
válasz
#13260800 #24 üzenetére
Feleslegesen oltod itt a népet droid ügyben.
Az olcsó cuccok,többnyire kompromisszumra kényszerítenek,ellenben nevezz be egy felső kategóriás droidfonra,egy Galaxy S-re,vagy akár Ace-ra,mindjárt megváltozik a véleményed.
Én is így vagyok az Androiddal,az occó szemét,a drága használható.
Ez van
Ellenben leírni az egész rendszert,csak mert te valami low end kategóriás vacakkal kínlódtál x ideig,az korlátoltságra utal.
Én az összes létező platformot kipróbáltam már,az Apple ios kivételével,most épp egy wp7-es omniát nyúzok,de azt kell mondanom,egy erős vassal megtámogatott 2.3-as droid,bezony meglehetősen jól használható,stabil rendszer.
Személyre szabhatóságban pedig verhetetlen.
Viszont tény,és való,ezek az olcsó készülékek annyi kompromisszumra kényszerítenek,olyan szinten megölik azt a bizonyos felhasználói élményt,hogy amit spórol rajtuk az ember,azt idegnyugtatókra költheti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- iKing.Hu - Nubia Z60S Pro - Cyan - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest