Hirdetés

2017. november 18., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Tesztek » Okostelefon rovat

Alcatel One Touch 890 - túl minimál

Ez a jelenleg kapható egyik legolcsóbb Android okostelefon, de az árért cserében már túl sokat kell beáldoznunk.

Hirdetés

Bevezető, tartozékok

Az okostelefonok piaca jelentősen átalakult az elmúlt néhány év alatt. Ez igazán két fontos tényezőnek köszönhető, az egyik az iPhone, a másik pedig az Android megjelenése. A mai erőviszonyok alapján az iOS és az Android uralják a világot, no persze utóbbi robbanásszerű előretörése annak is köszönhető, hogy nagyon sok gyártó és rengeteg készülék áll mögötte. A nagyok mellett most kezdenek belehúzni a nevesebb kínai gyártók is (Huawei, ZTE), meg hát persze vannak mindenféle noname szerkezetek, amikről jobb nem is beszélni (nálunk a Star A3000 nevű iPhone 4 másolat járt).

Alcatel OT890
[+]

Az Alcatel jó néhány évvel ezelőtt hazánkban is egész jó ismertségnek számított. Egyszerű, de igen olcsó készülékeivel sokakat elcsábítottak, aztán kikopott a szolgáltatóktól a márka és vele együtt a felhasználóktól is. Közben az eredetileg francia céget megvette a kínai TCT Mobile, és most igyekeznek újra felfelé ívelő ágba kerülni. Most az okostelefonok korát éljük és az Alcatelnek mindig is az alacsony ár volt az egyik vonzereje. Nosza, összegyúrták a kettőt és ebből született az OT-890.

Alcatel OT890
[+]

Az XXL GSM-től érkezett doboz színes mintázatával, felirataival és rajzaival vidám, tipikusan Alcateles. A készülék alatt, külön kis dobozban hevernek a tartozékok. Van itt hálózati töltő (ami valódi töltő, nem csak töltőfej, mint mostanában szinte mindenhol), egy sztereó headset, egy USB adatkábel és minimális mennyiségű papír leírás (a teljes használati leszedhető a honlapjukról, és van magyar is). Ennél többet nem is lehet elvárni, egyedül a memóriakártya hiányzik, de ez nem egy nagy anyagi teher.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.