- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
zeno79
őstag
válasz
KubanitoS #105 üzenetére
Többé-kevésbé egyet értek Veled, de egy speciálisan cikkolvasásra készült progik (pl. a hir24-szerűek), szerintem hatékonyabbak, instantak. Gyorsabb vele, mint megvárni míg a sok flash-es, reklámos oldalak betöltődnek. Vannak "mobilra" optimalizált portálok, tudom.
TV-újságnak is nekem a TV24 tökéletes, szűrhetek-rendezhetek stb.
Szóval egy jól megválasztott lightweight program jobb.
Nem egy erőmű, gyakran komótos (a telómhoz képest), de a mérete kárpótol, és tkp. elég jól használható a mindennapokban, és az akku is jól bírja. -
lanszelot
addikt
válasz
KubanitoS #91 üzenetére
Ami engem érdekel, az a micro sd kártya behelyezés, gyors gombok /kamera, képernyo foto..stb/ és ilyen dolgok. Az androidot ismerem. Jár hozzá elvileg egy quick guide, ami nekem nem volt, gondolom ilyenek voltak benne.
A lenti link pedig 8080-as, nem 8079-es /nem tudom mi a kulonbseg/ de szerintem ez megoldotta a problémám -
judas13
veterán
válasz
KubanitoS #69 üzenetére
Èn is a klubban
Ma jött meg.Felét lekaptam, tiltottam a telepîtett alkalmazásoknak,rátoltam instrat ezt meg azt...és igencsak megvagyok elègedve, hogy ennyiért mit is tud a tab..😀☺
Nekem nem akad,nem fagy,nem problémázik.
Ne ismételjük tudjuk,hogy nem egy Helio X20, 4GB Rammal - 35 mihályèrt talán nem is csoda, hogy nem az, de a fent megfogalmazott cèloknak frankôn megfelel!_____________
Tristis
Ne gondolkodj tovább, vedd meg! 😀
-
judas13
veterán
válasz
KubanitoS #61 üzenetére
Köszi (és másoknak is itt fent) a korrekt, tényszerű és számomra mindenképpen meggyőző érveket a Pixi mellett!
Nem érdekel a sok szakbarbár köpködése (kinek nem inge..) vagy éppen a tesztíró a pozitívumok melletti - számomra legalábbis - nem egyszer gunyorosan lesajnáló kijelentése az 1 GB RAM-ra, kijelzőre, kamerára, hátlapra és egyebekre vonatkozóan.
Helyén kell kezelni a dolgokat.
Itt ez egy 35 rugóért árult 10 collos készülék a maga kategóriájában bőven hozza az elvárható szintet, sőt az itt olvasott gyakorlati felhasználók elmondásai alapján akár már annál is többet. Ezért rendelem meg én is - szem előtt tartva persze ezen tablet korlátozott képességeit és határait -, ami amúgy egy átlag felhasználó számára - ennyiért - bőven meg kell, hogy feleljen.------------
Alca most már utalhatnál valami zsét, most tényleg
-
zeno79
őstag
válasz
KubanitoS #61 üzenetére
Gratulálok a géphez neked. Jo pár hete vettem magamnak egyet (billentyűzetest) hasonló TUDATOS választás volt. Azután anyámnak is vettünk egyet, ő ezen tanulja az FB-t, meg netezget, olvasgat. Nyugdíjas, és neki is nagyon tetszik. Természetesen a 10" kifejezetten neki való, de nekem is gyakran kényelmesebb EZT elővenni, és akár a saját billentyűzetével írni, mint az i5-ös PC-t bekapcsolni. Persze nem árt figyelni a futó appokkat, de tényleg stabil, jó gép ez az alap feladatok ellátására. Képes egszerre több mindent frissíteni a play-ről pl., de türelmesen kell vele bánni ekkor. Én még rádiózásra is hasznalom (erősítőre dugva). Nem bántam meg, pontosan tudtam mire kell, arra lett választva, és arra tökéletes. WIFI is igen jó, kijelző / érintés is remek, és még a GPS is hab a tortán! Nemrég rootoltam, de visszaállítottam, mert nem volt tökéletes - > nem éri meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Xiaomi Pad 6 128/8GB Silver
- Surface Go UAG ütésálló védőtok!
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest