- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnyekxxx
veterán
Első pont a reboot system now (restart nincs) de ezzel ugyanide jut el. Bejön a fekete startképernyő az alcatel felirattal, pár mp után fullfekete majd recovery menü. Power down-ra kikapcsol, indítás után ugyanez a kör. Nem jut máshova el csak a recoverybe. Innen elvileg sdkártyáról is lehetne frissíteni a rendszert, létezik ehhez a géphez (gyári vagy hekkelt nekem mindegy lenne) rom amit simán rá lehet tenni a kártyára és onnan telepíteni?
-
arnyekxxx
veterán
Szóval teljesen itt ragadtam a recovery menüben, csak idáig jut el a tab indulás után. Tudja valaki, hogy lehet újrarakni az egészet?
-
arnyekxxx
veterán
Jött valami figyelmeztetés, hogy online update van a rendszerhez. Mondom, ok, rányomtam a letöltésre majd telepítésre. Tab újraindult majd bejött a kinyitottrobot utána meg az a karakteres menü, a lista elején update ADB, cache etc... innen kell valamit indítanom vagy vigyem vissza a boltba, hogy elhunyt?
-
arnyekxxx
veterán
kingroot (persze aztán a google folyamatosan rinyál, hogy hatalmas veszélynek vagy kitéve)
Megnéztem tök sötétben egy fekete főcímkezdetet és nem volt körbe bevilágítás. Persze nem plazmatévé, feltolt fényerőnél tök sötét szobában a fekete az szürke, de mondjuk olyankor simán kiégeti az ember szemét, szóval ugyse nézi senki sötétben feltolt fényerővel
-
arnyekxxx
veterán
No, tegnap vettem egy ilyen csodát (nemvagyokhülyeboltban 32ezer) első ránézésre arra amire vásároltam (kisgyereknek yt/filmnézés meg gyerekjátékok) tökéletesen jó, a képe szép (ahogy nézegettem ilyen méretben ennél többért is inkább TN paneles szarokat lehet itthon kapni, és kínából se találtam lényegesen kevesebbért hasonlót vagy ugyanennyiért sokkaljobbat) ugyanennyi kingroot és adaway teszi a dolgát, teamviewerrel minimális késéssel lehet távvezérelni. A tárhely annyi amennyi, nekem nem szempont de majd azért kísérletezek ilyen link2sd dolgokkal mert miért ne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- Surface Go UAG ütésálló védőtok!
- Xiaomi Pad 6 128/8GB Silver
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest