- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
A wifivel már régen szervizbe kellett volna a készüléket, de azt hiszem ezt írtuk is már. Nálam pl egyszer nem dobta még el a wifit. Az pedig, hogy lassú relatív dolog. Lehet venni sokkal gyorsabb tabletet, de sokkal több pénzért. Ennyi pénzért nem szabad csodát várni, viszont ár/érték arányban ez a tab továbbra is verhetetlen szerintem.
-
Findzs
addikt
Nekem nincs bajom a wifivel szépen lekapcsol ha alvóban van szépen vissza is jön ha felébresztem a gépet.
Pár másodperc és fel is állt a hálózat.
Ez a tab is gyorsabb lenne ha 4.4 es android lenne rajta.
Nekem az a tapasztalatom, hogy ugyanaz a gép régebbi androiddal jobban megbízhatóbban működik.
Lehet nem tud annyi hokusz pokuszt de stabilabb.Én minden gyári vackot lelőttem róla amit engedett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- Amazon Kindle 7. Gen Paperwhite 3rd Edition DP75SDI kis szépséghibával
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- iPad Air 2. 128 GB - HIBÁTLAN
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Apple MacBook Air Megbízható társ a mindennapokra!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest