- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeno79
őstag
Kár, hogy ez a tab nem olyan népszerű, mint pl. egy Samsung Galaxy Tab 7.0 GT3110. Arra pont a minap tettem új rendszert. Alapból 4.2 futott rajta ezer fölös appal, de töröltem, és rátettem egy android 6.0.1 alapú SlimROM-ot. Gyakorlatilag a halálból hozta vissza ez a rom, új életet lehelt a kis hétcolosba. Minimál, tiszta rendszer. (Mondjuk a kijelzője sokkal szebb)
Erre itt az én remek 10collosom, billentyűzettel, és akárhogy fagyasztom és tiltom a dolgokat döcög, és hát nem is létezik rá újabb droid. Sajnos. -
zeno79
őstag
Kerdeznem attol, aki KingRoot-tal rootolta a TAB-ot, hogy nem hülyül meg tőle? Nem fog furán működni?
-
zeno79
őstag
válasz
KubanitoS #105 üzenetére
Többé-kevésbé egyet értek Veled, de egy speciálisan cikkolvasásra készült progik (pl. a hir24-szerűek), szerintem hatékonyabbak, instantak. Gyorsabb vele, mint megvárni míg a sok flash-es, reklámos oldalak betöltődnek. Vannak "mobilra" optimalizált portálok, tudom.
TV-újságnak is nekem a TV24 tökéletes, szűrhetek-rendezhetek stb.
Szóval egy jól megválasztott lightweight program jobb.
Nem egy erőmű, gyakran komótos (a telómhoz képest), de a mérete kárpótol, és tkp. elég jól használható a mindennapokban, és az akku is jól bírja. -
zeno79
őstag
Én is swiftkey-el használom. Play-ből telepíthető. Egy kis idő míg hozzám-tanul a szótára, de tanul és használható, fiókhoz köthető és menthető az adatbázisa, úgyhogy nézd meg ha gondolod.
Az okoskodást is ki tudod kapcsolni ha nem akarod hogy okoskodjon. Gyakran én is falra mászom tőle - kikapcsolható a javítás meg miegyéb.
Amúgy én is "gépelésre" vettem, éppen ezért a billentyűzetes változatot, de nyilván 1-2 szóért nem kapcsolom rá. -
zeno79
őstag
válasz
KubanitoS #61 üzenetére
Gratulálok a géphez neked. Jo pár hete vettem magamnak egyet (billentyűzetest) hasonló TUDATOS választás volt. Azután anyámnak is vettünk egyet, ő ezen tanulja az FB-t, meg netezget, olvasgat. Nyugdíjas, és neki is nagyon tetszik. Természetesen a 10" kifejezetten neki való, de nekem is gyakran kényelmesebb EZT elővenni, és akár a saját billentyűzetével írni, mint az i5-ös PC-t bekapcsolni. Persze nem árt figyelni a futó appokkat, de tényleg stabil, jó gép ez az alap feladatok ellátására. Képes egszerre több mindent frissíteni a play-ről pl., de türelmesen kell vele bánni ekkor. Én még rádiózásra is hasznalom (erősítőre dugva). Nem bántam meg, pontosan tudtam mire kell, arra lett választva, és arra tökéletes. WIFI is igen jó, kijelző / érintés is remek, és még a GPS is hab a tortán! Nemrég rootoltam, de visszaállítottam, mert nem volt tökéletes - > nem éri meg.
-
zeno79
őstag
válasz
kkeeppeekk #57 üzenetére
-
zeno79
őstag
Nem egy erőgép, én nem is játékra vettem. Ágyban netezni, youtube-ozni, levelezni, FB-t megnézni tökéletes. RDS-es FM Rádió nagyon jó, erősítőre kötve szoktam hallgatni, alig merül közben. Ez már akkora, hogy egy gyors szövegszerkesztés is megy vele (főleg külső billentyűzettel). OTG működik, így pendrive miegymás rendben megy. Nekem nem kell ennél több.
Ugyan kicsit gyengécske, de ezekre elég. Előnye a Samukkal szemben, hogy egész jól le lehet tiltani a neked nem kellő appokat (nincs is sok baromság), így kellően le tudtam csupaszítani => gyorsabb, több helyem van.
Persze nem árt néha üríteni/tisztogatni kis fogyasztású programokkal (SDMaid, Greenify, CM lite).
Nem régen vettem, és nem bántam meg, de nem tudom manapság milyen a felhozatal, meg kell nézni van-e picit jobb/újabb ennyiért, stb.
Remélem tudtam segíteni. -
zeno79
őstag
Nemrég vettem én is egy ilyen tabletet. Gyári billentyűzetes verziót, ami szerintem sokat emel a használhatóságán egy ilyen kütyünek. Van "komoly" PC-m, ez csak arra kellett, hogy ha a nagy gépet más használná a családból (játékra), akkor legyen egy nagy méretű használható gép netezésre, irkálásra, miegyébre.
Nos, szerintem ezeket simán teljesiti. Nem játékra vettem. Álom megirni egy e-mailt ezzel :-), vagy ezt a szöveget most.
A többi nem érdekel, felfüggesztettem rakat programot ami nem kell, lett jó sok helyem és kész.
"irodai" gépnek vész esetére tökéletes, a chrome böngésző meg teljes értékűen jeleniti meg az weboldalakat, FM rádió (rds-sel) megy, és hát van gps is. :-) Ennyi pénzért nekem megérte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Assetto Corsa EVO
- EAFC 25
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Napelem
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- iPhone 13 Pro 256GB Dobozos 12 hónap Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest