- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic V2 - origami
- Yettel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Findzs
addikt
Lecsereltem egy huawei t3 10 re.
Meguntam a tarhely problemat.Tobb mint 2 evig megvolt napi hasznalatban.
Ha lehetett volna sd re pakolni nem cserelem le. -
Findzs
addikt
Ha garanciás akkor vidd vissza. Én a media markt ba adtam le mert a garos alcateleket ott is lelehet adni.
[link]De megpróbálhatod végigcsinálni a frissítést hátha neked összejön.
Vagy itt van pár hsz -el feljebb egy megoldás:
[link]Vagy még egy:
Kikapcsolt állapotban megnyomod és nyomva tartod a hangerő felfelé gombot majd bekapcsolod a tabot.
Akkor be kell jönni a menüjének. Onnan is vissza lehet állítani.
[link]Vagy a beállítások gyári adatok visszaállítását is kipróbálhatod, ez a legegyszerűbb a 3 közül.
-
Findzs
addikt
válasz
SztiviVander #334 üzenetére
Köszönöm még jól jöhet
-
Findzs
addikt
Nekem is kezdte, hogy az alkalmazásokat nem lehetett frissíteni így pl. a youtube már el sem indult.
Visszaállítottam a rootolást. Ment is minden szépen hiba nélkül ezért gondoltam én is telepítem azt a gyári frissítést amit ti is mondtatok. Szépen megtalálta letöltötte elkezdte a frissítést de kb. a felénél hibát írt ki.
Azóta azt írja ki másodpercenként, hogy: Process.android.acore.
Volt már gyári beállítás visszaállítása, bekapcsolásnál menüt előhozva factory reset, meg wipe cache partition is de ugyanazt csinálja.
Még wifi hálózatot se tudok beállítani rajta mert a billentyűzetet sem hozza fel.Még van rajta pár nap garancia remélem sikerül elintéznem.
-
Findzs
addikt
Igen nekem is csinálta.
Gyári beállítás után a régi google play van rajta és azóta nem csinálja, egyenlőre.
(#323) KubanitoS
Nekem rootolva van így frissíteni sem tudom.De nagyon ráférne egy újabb droid mert ez az 5. egy kalap szar a sd kártya nem használata miatt.
Egyébként kezd elegem lenni az androidokból. Az összesből. A telefonomon 7 es van de ezen, és a régebbieken sem lehet meglenni autómata memória tisztító program nélkül. És alig van felrakva pár program. Semmi widget.
A kollégám régi 5 ös iphone -ja úgy szalad mint a szél több háttérben futó alkalmazással is. -
Findzs
addikt
válasz
gyulazsolti #284 üzenetére
Olvass vissza kicsit.
Csak rootolás után jöhet össze, hogy oda tedd az alkalmazásokat.
Ez az 1 baja van ennek a tabnak.Szerencsére nekem is sikerül kingrootal rootolni többszöri nekifutás után.
Az alkalmazások sd -re telepítése már trükkösebb. App2sd nevű progival jött össze mert úgy kell formázni az sd -t hogy jó legyen a feladatra. Elég bonyolult program. -
Findzs
addikt
Nekem tovabbra sem jon ossze.
Probaltam ahogy linklted a videon de nem sikerul.Neked szerintem szerencsed van mert feljebb is irta mar valaki hogy probalkozott de neki sem jott ossze
-
Findzs
addikt
válasz
Fuser és Tsa #251 üzenetére
Nekem még nem frissített vagy nem vettem észre
A többiek nem mondták hogy így elcseszte volna a tabot a frissítés.Gondolom próbáltad újraindítani, ccleanert futtatni stb.
-
Findzs
addikt
Nekem nincs bajom a wifivel szépen lekapcsol ha alvóban van szépen vissza is jön ha felébresztem a gépet.
Pár másodperc és fel is állt a hálózat.
Ez a tab is gyorsabb lenne ha 4.4 es android lenne rajta.
Nekem az a tapasztalatom, hogy ugyanaz a gép régebbi androiddal jobban megbízhatóbban működik.
Lehet nem tud annyi hokusz pokuszt de stabilabb.Én minden gyári vackot lelőttem róla amit engedett
-
Findzs
addikt
válasz
MascarpHone #190 üzenetére
Olvas feljebb párat
Írták már hogy az android lefoglalja kb a felét.Minden eszközön így van amin android fut, hogy valamennyit lefoglal az op rendszer.
-
Findzs
addikt
válasz
anonimus25 #187 üzenetére
Igen én is többször, többfélével próbáltam egyik sem tudta rootolni.
Itt is írják lépésről lépésre hogy kell kingrootal: [link]
(#188) KubanitoS
Pedig de jó kis tab lehetne ha ezek így működnének ahogy leírtad.
Nekem 1 db játék van rajta meg 1 böngésző és 200 mb üres helyem van.
Pedig amit lehetett mindent leszedtem letiltottam stb. -
Findzs
addikt
válasz
anonimus25 #165 üzenetére
Még azt kellene kipróbálni, hogy mondjuk egy másik tabon ami kezeli rendesen sd -re telepíteni egy játékot és utána az sd -t átrakni ebbe.
Elindulna vajon?Egyébként ha tudom, hogy ilyen hülye módon kezeli/nem kezeli a tárhelyet nem vettem volna meg.
Egyébként minden másban megvagyok vele elégedve, szép a képe, gyors (amire nekem kell), akku tűrhető, és minőségben egyben van a tab.
Csak éppen szinte a használhatatlanságot súrolja, hogy alig lehet rá rakni valamit.
Csak tudnám minek rá a gps? Egy offline navi europa térképpel rá sem férne. (vagy, csak az)A lenovon gyárilag telepítve van a kingroot
-
Findzs
addikt
válasz
arnyekxxx #163 üzenetére
Letöltöttem már egy másik verziót direkt amit ehhez az android verzióhoz írtak de az sem tudta rootolni.
Ráadásul benyeltem valami idegesítő reklám malware -t ami időközönként mindig felugrik, még játék közben is.
Most egyenlőre úgy tűnik a malwarebyte telepítése óta nem jött fel, de érdekes módon a progi sem írta, hogy talált valamit
Tuti, hogy a kingrootal települt fel úgyhogy egyenlőre nem próbálkozom, le is szedtem.
-
Findzs
addikt
Beleraktam egy sd kartyat beallitottam alapertelmezett iraslemeznek de az alkalmazasok kozott igy sem jelenik meg az alkamazas atrakasa sd kartyara funkcio.
A lenovon van ilyen barmelyik alkalmazast at tudom rakni sd - re.Rootolni hogy lehet egyszeruen garvesztes nelkul?
Mert ahogy latom vannak progik amik at tudjak rakni az alkalmazast de csak root joggal.Milyen felesleges hulyesege ez az androidnak? Erthetetlen 😡
-
Findzs
addikt
Na megjött a tab
Teljesen jó frankón megy rajta minden nem szaggat a játék sem amit szoktam tolni. A weboldalakat is pikk pakk betölti
Ennyi pénzért nincs jobb tab a piacon. A kisfiam 8" lenovoja 45 ezer volt es nem gyorsabb csak az akkuja jobban bírja.
Csak sajnos megjártam a tokkal
Volt itthon egy 10" tok mert már korábban volt 10" tab a házban gondoltam annak jó lesz a tokja hozzá.
Hát nem mert ez 10,1" 16:9 a régi meg 10" 4:3 lehetett.
Egyébként nem is értem mert mindkettő felbontása 1280x800
Na mindegy kell egy tok mert így kényelmetlen használni. -
Findzs
addikt
Tervezek venni egy ilyen tabot.
Van rávaló fólia? Mert hirtelen az aliexpressen nem találtam.Gyárilag van rajta valami?
Most 29990 az edigitalon ingyenes szállítással.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- E-roller topik
- Le Mans Ultimate
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- iPad Air 2. 128 GB - HIBÁTLAN
- Honor Pad X8a 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- A tökéletes hűtés éjjel-nappal: ARCTI FREEZER 8A! Most csak 7.500 Ft!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest