2017. október 18., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Tesztek » Tablet rovat

Alcatel One Touch Pixi 3 (10) – várakozáson felül, áron alul

Ezúttal egy 10 hüvelykes képátlóval rendelkező, hangsúlyozottan kedvező árú táblagépet próbáltunk ki. Ha nem nagyok az elvárásaink, akkor azoknak még meg is felel.

Hirdetés

Bevezető, tartozékok

A tavalyi MWC-n bemutatott Pixi 3-as tablet család követi a széria alapkoncepcióját, így nem meglepő, hogy folyamatosan bővül a kínálat, mind méret, mind pedig felszereltség tekintetében. Miután a telefonok terén a Pixi 3-as széria úgymond kimaxolta a méret-, és egyéb variációs lehetőségeket, tablet vonalon is bővítik a termékportfóliót. Az idei CES-en került bejelentésre például a Pixi 3 (8) első Windows 10-zel szerelt, LTE képes változata, de a szintén eltérő hardveres és adatkapcsolati képességekkel bíró Pixi 3 (7) és Pixi 3 (8) variánsok mellett már 10 hüvelykes képátlóval is elérhető a gyártó alsó kategóriás, ennek megfelelően kedvező árazású táblagépe.

Egy dobozban kettő - Pixi 3 (10) és TypeCase
Egy dobozban kettő - Pixi 3 (10) és TypeCase [+]

Habár tesztalanyunk csak két színvariációban érhető el (hozzánk a hivatalosan vulkanikus fekete, ránézésre meg csak simán szürke verzió érkezett), a gyártó ígérete szerint színpompás kiegészítőkből a Pixi 3 (10) esetében sem lesz hiány, ahogy praktikus perifériákból sem, amiből máris kipróbálhattunk egyet, ugyanis a méretes doboz nem csak a készüléket rejti, hanem a TypeCase névre keresztelt, Bluetooth billentyűzettel felszerelt tokot is.

Ebben a tokban van a TypeCase és a tablet is
Ebben a tokban van a TypeCase és a tablet is [+]

Az egyszerű, ugyanakkor informatív dizájnnal rendelkező bújtatóban két méretes dobozt találhatunk, ami azonnal nyilvánvalóvá válik, amint megemeljük, ugyanis azzal a lendülettel kezd el kicsúszni a nehezebbik, tabletet rejtő egység, tehát legyünk óvatosak, ha összecsomagolva fogjuk meg a terméket. A TypeCase feliratú fakkban, minő meglepő fordulat, a technikailag mágneses, esztétikailag pedig roppant ízléses kialakítású műbőr tokot találjuk, benne a billentyűzettel, míg a táblagép a másikban kapott helyet a két amperes hálózati töltőfej, a microUSB kábel és rengeteg ajándék levegő társaságában. A tartozékok témakörét ezzel ki is merítettük, fülhallgatót ezúttal nem kapunk, a két eszköznek pedig adott esetben sorba kell állnia a töltőért.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Előzmények

  • Alcatel Pop S9 - nagy mérethez nagy telep

    A Pop S9 nem 9 hüvelykes táblagép, hanem 5,9 hüvelykes, középkategóriás phablet, amely rendszersebességben nem fogja megváltani a világot, üzemidőben viszont igen.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.