- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Új hozzászólás Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
Örülök, hogy elnyerte a tetszésed a kütyü. Én ezt a tokot használom, kihajtható, teljesen jó.
Bocs a félhomályban készült, gyenge képért. A lényeg remélhetőleg látszódik.
-
re-d-evil
tag
A nejem vett hozzá egy sima átlagos 10"-os tabletre való (rózsaszín
) kihajthatós tokot...
Valahol a Nyugati aluljáróban 2500-ért. Nem mondanám, hogy nem láttam jobbat nála, de a célnak megfelel. Lehet benne forgatni a tabot, és fel is lehet támasztani képernyőnek.
De lehet, hogy az MM-ben is lett volna. -
-
KubanitoS
veterán
Hi,
Maga a készülék erre teljesen alkalmas, de olvasgass inkább. Én a böngészőböl nyitnám meg a weboldalakat, erre a célra szerintem marha felesleges plusz kacatokkal terhelni a gépet. Bár őszintén szólva igazából marha mindegy.
Menni fog így is, meg úgy is. Hely is marad bőven.
Filmnézéshez én a VLC-t ajánlanám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab A9 4/64Gb, Akku:100%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Wi-fi Tablet
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel/Notebook, üzletből, garanciával
- Honor Pad X8a 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest