- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor9991
addikt
Jól értem, hogy azért nem vagy teljesen biztos benne, hogy a c7 pop a legjobb választás a három közül?
A trend plus kijelzője nagyon szép, minden oldalról kitűnően látható, viszont automata fényerő szabályzó nincs benne.Asszony már két hónapja használ egy ilyet, semmi baj nincs vele.
Lg-t nem tudtam még kézbe fogni.
A c7 pop, üzletben nyomkodva néhány perc erejéig, nem tűnt gagyinak (smart 2 után), van automata fényerő, autófókusz,jack csatlakozó, led vaku.Igazából amire nekem kell, arra nem is kell több.
Fényképeket ilyeneket csinál:http://mobilarena.hu/tema/alcatel_one_tourch_pop_c7/hsz_44-44.html
Volt ám itt ilyen hozzászólás is :
(#48) Decepticon
Végre csórikámék is jampizhatnak mini tablettel!
Hiánypótló, az eladások is mutatják 
Mondjuk csóró szerencsére nem vagyok, jampizni meg végképp nem szeretnék, de nincs szükségem drága telefonra, amit a lányom nem egész két évesen csinálna vele arra felesleges.
Ezt meg szinte ingyen dobják most hozzám, ha kell.
De sajnos még nem sikerük mindig eldöntenem, melyik legyen...Köszi a választ mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3714, 100% AKKUMULÁTOR
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% akku
- Huawei Watch GT 5 Pro 42mm, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Hiánypótló, az eladások is mutatják