- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kampó
senior tag
üdvözlet
youtub-on miért csak 360p a max minőség??
értem én hogy a kijelző csak 200ppi-s.... de akkor is egy 480p jobban esne a szememnek : -
Kampó
senior tag
válasz
KohanTroon #145 üzenetére
Ha az én hozzászólásom a szánalmas akkor jobb ha visszaveszel a hangnemből. Nem egy gyökér vagyok aki idejött ézt osztani. Elég sok telefonnal volt már dolgom van némi rálátásó. Mellesleg annyit irtam hogy mivel volt idol minim amit más szegmensbe szánt a gyártó és nem ájultam el tőle. Tisztában vagyok a c7 hardveres adotságaival is de az emlitet házon bellüli készülékével nem győzött meg az Alcatel . Pedig az idol mini sem a 20e ft os kategória.
-
Kampó
senior tag
válasz
gabor9991 #138 üzenetére
Nekem volt Trend+ om a 2x1.2 ghz és a 768 ram nem annyira gáz abszolute. A kijelző is nagyon szép. 4colra még elég a 480x800 pixel valamint nem sima tft volt szerintem mert nagyon élénk szinei voltak a betekintési szögek is majdnem 180fokosak... 5 colra már nem biztos. Én is szemezek az alcatel pop c7 el ne érts félre de volt pár napig egy idol minim... ha kamerába az a minöség pop c7 nél is mint idolnál akkor marad a jelenlegi s advance
Antutu pontszámok c7 él biztatóak valoban de ne ezért irj le egy másik telót mert az csak 2 mag... mert ebből a szempontból Ez meg csak MTK ..
-
Kampó
senior tag
hangerő gondokra hátha jó ez..
1. open dialler and type *#*#3646633#*#*
2. slide to the hardware testing tab
3. select audio
4. select loudspeaker mode
5. press back once to hide the keyboard
6. change max vol. value to 160
7. click on set button next to the max vol. value
8. now you can close everything and enjoy your louder phone
(9. you can also do that for headset and loudspeaker mode if you want) -
Kampó
senior tag
vodánál kártyássan 41500??? mert van valami 3000es feltöltés a vitamax prémium perc--ben.. vagy az csak választható...??? nekem van már karim meg elöfizum azzal használnám a telót..
-
Kampó
senior tag
akinek lenne elado c7 adnék irte egy i4 e
-
Kampó
senior tag
válasz
dredjudge84 #64 üzenetére
tudtommal ezen is jellybean van..
nézd meg a smart III topicban és a smart mini topicban irt kóddal elövarázsolható szervizmenüben az audio beállításokat -
Kampó
senior tag
a ppi "csak" egy adat..
nyilván nagyon csekély értéknél(pl jelentőssen 200 alatt) lehet levonni következtetést..
de az sem mindegy a softwer hogyan használja. Régi de jó példa...(csak felbontás ügyileg )
lg kp500 samsung s5230 mind2-ö telefon 240x400 pixeles volt 3 colon annó és a samsung s5230 nak mégis élesebb és szebb képe volt.
Nyilván az élsímitás nem ismeretlen telefonos berkekben sem ha a softver használja illetve támogatja akkor nem szőrősek az ikonok sem. -
Kampó
senior tag
vodánál a weboldalon 512ramot irnak plusz led villanó sincs. Akkor most melyik kapható vodánál?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged