Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz DrDreams #2999 üzenetére

A MIUI is ROM, és nem minden készülkre érhető el. Illetve vannak olyanok, amik már gyárilag azzal érkeznek (Xiaomi), vagy hivatalosan elérhető valamelyik változat.

HA egyik lehetőség sem áll fenn, akkor jön a custom ROM, amit "lelkes-magán" fejlesztők csinálnak. DE nem minden telefonra érhető el a MIUI.

Az összefoglalóban van egy leírás a ROM -ról. Nagy ívben fogalmazva a MIUI elsődleges előnye a személyre szabhatóság kinézeti, szerkezeti, beállítási szinten is.

Szerk.:
    Illetve a ROM leírás végén van egy link, ami egy fórumra vezet. Bár angol, de könnyen értelmezhető, meg főleg képekkel van ellátva.

Szerk.:
    Én családi telefonnak vettem ezt a készüléket. ÉS szerintem a maximálisat, sőt még többet is ki lehet belőle hozni, mint amennyi az ára. Ez meg nem jellemző a piacon. Viszont nekem meg van az a fétisem, hogy szeretem személyre szabni a készülékeimet. Ez meg gyári ROM -oknál ritkán adatik meg. MIUI -t és az EMUI -t szeretem. Tehát nálam ez szempont, de amikor vettem, még nem volt meg ez a lehetőség. Most már van (egy ideje), és így nincs is miért lecserélnem.

Új hozzászólás Aktív témák